2777
2789
عنوان

راه اندازی ارزانسرا

237 بازدید | 6 پست

سلام 

بچه ها ما شهری که زندگی میکنیم یه شهرک داره که ما اون جا هستیم تو این شهرک هیچ ارزانسرایی نیست حالا من می‌خوام یه ارزانسرا راه بندازم مغازه ای که اجاره کردم بیست متره پول جنسی که می‌خوام بیارم دارم ولی دو تومن باید کرایه بدم مالیات و دارایی هم باخودمه همش یه ترسی تو دلم هست که شاید راه نیفته همش  ترس دارم به نظرتون چیکار کنم؟

شرایطو بسنج ببین بعدا دخلت به خرجت میخوره یا نه 😅

امیدوام اگه کارتو شروع کردی موفق باشی

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

بسم‌الله بگو برو جلو. بخوای ریسک‌نکنی به هیچجا نمیرسی. همه با همین استرسا شروع کردن و به بالا بالاها رسیدن. کار خوبیه خاله منم تو شهرک شروع کرد و بعد اومد تو خیابون مغازه زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم‌الله بگو برو جلو. بخوای ریسک‌نکنی به هیچجا نمیرسی. همه با همین استرسا شروع کردن و به بالا بالاها ...

آخه شوهرم مخالفه ولی من دارم زورش میکنم میترسم یه وقت نگیره بعداً حرفش بمونه برای من