2777
2789
ممنون ولی فضوله خیلی    

واقعاعروس هرکارکنی اخر عروسه حالا بدمیکنه بدبخت غذا درس میکنه هرروز میاره شوهرتو پرنمیکنه بگ نمیادکمکم کنه یا ب جااون غذا ددس کنه من بداش درس میکنم حالا میگی فضوله..بچه کوچیک حرفه چون مددم دوقلو سه قلو بزرگ میکنن کل کاراشونم میکنن اگ بخوادمیتونه ازت کاربکشه کارای خونه اونم انجام بدی قدرشو بدون زن خوبیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بچه کوچیک دارن خب این حرفاچیه..من بچم خیلی فضول و وابسته ب خودم ولی کارای خونم غذا همه چی تازه ن ...

منم کارای خونه همیشه انجام میدم همیشه خونم تمیز و مرتبه ولی شوهرم نمیذاره درست کنم میگه پایین درست میکنه دیگه

منم ولی نهار نداشته باشم شوهرم....  برا همین کباب تابه ایی گذاشتم زودتر و اسونتره😂

من اصلا نتونستم پاشم ازدرد یه پیام دادم دوتا ساندویچ بگیر حالم بده

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
نه دیروز دوباره آزمایش دادم امروز میرم جوابش رو بگیرم

فک. کردم شاید خوب شدی ک از تو امضات پاک کردی ایشالا ک خیره قندت ام نرماله

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
عزیزم شوهرم نمیذاره

بخداقدرشوبدون فضولم باشه ولی خوب زنیه بعضیاهستن ی روز غذا درس کنن بایدحتما یاکمک کنی بهشون یا دیگ همش میگن یا هم بایددرعوض مهمون کنی..ایشالابچت بزرگ میشه توهم راحت میشی

بخداقدرشوبدون فضولم باشه ولی خوب زنیه بعضیاهستن ی روز غذا درس کنن بایدحتما یاکمک کنی بهشون یا دیگ هم ...

انشالا عزیزم

زن بدی نیس فقط فضوله میخواد بدونه تو کجا میری چیکار میکنی یکمم حسوده