2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری به معده ت آسیب میزنی صبح بیدار شو صبحونه تو بخور بعدم دخترت هر وقت پاشد بهش صبحانه بده نه ...

دخترم خیلی ناراحت میشه بدون اون غذا بخوریم

حتی روزای جمعه ک همسرم هست صبر میکنیم بیدار شه باهم بخوریم

اخه گرسنم نیست عادت کردم

غذام خیلی کمه از وقتی شکم پهلوم اب شده دیگه دوست ندارم زیاد بخورم

گفتم اگ اضافه بیاره در اون حد میخورم ک اونم کم پیش میاد وگرنه نمیخورم

حالا مونده غذای بچمم باشه مگه اشکالی داره☹😁

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دخترم خیلی ناراحت میشه بدون اون غذا بخوریم حتی روزای جمعه ک همسرم هست صبر میکنیم بیدار شه باهم بخور ...

نه اشکالی نداره اما بهتره خودت غذاتو جدا بخوری...کلا اینکه مامانا باید ته غذای بچه شونو بخورن چون بچه شونه رو دوست ندارم...

خدایا راضیم به رضای تو
میشه طرز تهیه دیزی رو بدین من تاحالل درست نکردم

نمیدونم دیزی چجوریه اما من یک اب گوشتی درست میکنم ک مثلا داداشام ک ابگوشت دوست ندارن خیلیی میخورن 

گوشتو کفشو ک گرفتی لوبیا و نخود تو بریز ... من برای ۶نفر درست کردم  دوتا پیاز متوسط چارقاچ میکنی ۴تا گوجه هم قاچ کن بنداز داخل ابش دو دونه سیر چارقاچ کن بریز 

مرزه بریز زیاد نریزی تلخ میکنه 

بعد از ۴/۵ساعت دنبه رو دربیار له کن 

نصفه پیاز یا یک پیاز سرخ کن ادویه بزن (زردچوبه، فلفل سیاه) رب بزن و تفت بده 

دنبه رو هم یکم تفت بده 

بریز تو ابگوشت 

نیم ساعت قبل از اماده شدن لیمو عمانی بنداز توش و زیره و یخورده دیگه مرزه و اگ ادویه ابگوشت داری بریز و امادس 

معرکه میشه 

نمکم اگر نیاز داشت بریز

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍