2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستان عزیز

میخواستم ببین برای سند زدن چه مراحلی رو باید طی کرد....البته تا حدودی میدونم که تعویض پلاک و محضر رو اینا....ولی میخوام با جزییات دقیقا کجاها رفتید و چقدر طول کشید و هزینه اش چقدر شد؟؟؟؟

بعد اینکه وکالتی میشه همه مراحل رو انجام داد یا نه؟؟؟

ممنون دوستان عزیز میخواستم ببین برای سند زدن چه مراحلی رو باید طی کرد....البته تا حدودی میدونم که ت ...

میری دفترخونه مالک بهت وکالت تعویض پلاک میده.خلافی رو پرداخت میکنی میری تعویض پلاک بهت سند میدن به اسم خودت همونجا هم بهت پلاک جدید میدن تمام

میری دفترخونه مالک بهت وکالت تعویض پلاک میده.خلافی رو پرداخت میکنی میری تعویض پلاک بهت سند میدن به ا ...

بله درسته ازصبح تاظهرهم طول میکشی یک میلیونو۵۰۰کم یازیاد هم خرجشه

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3
میری دفترخونه مالک بهت وکالت تعویض پلاک میده.خلافی رو پرداخت میکنی میری تعویض پلاک بهت سند میدن به ا ...

یعنی اگه فروشنده نتونه تمام مراحل رو بیاد همون دفترخونه بیاد وکالت بده کافیه.....بقیه مراحلشو خودم میتونم تنها انجام بدم و نیازی به حضور فروشنده نیست

یعنی اگه فروشنده نتونه تمام مراحل رو بیاد همون دفترخونه بیاد وکالت بده کافیه.....بقیه مراحلشو خودم م ...

کلا وقتی سند میخواثبت کنی فروشنده هم باید حضور داشته باشه برا امضا

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3