2777
2789

نه خدا رو شکر تجربه ای ندارم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بستگی داره دلیلش چی باشه واسه رد کردن

تیکر رسیدن به هدفه 💫.در میان این همه گل گَشتم و عاشِق نَشدم تُ چه بودی که تُ را دیدم و دیوانه شدم :)) سجیꨄ︎☽︎.مرا هزاران امید است برای دیدن روزای خوب...🙂.خداجون مرسی که هوامو داری نمیزاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیسد باشه روز یا شب 🫂.خود را چگونه ساختی؟ زخم به زخم. حرف مُفت زیاده جلوتو نگا کن🤝.وای بر من تو همانی که امیدم بودی؟.تو فکرمیکنی میتونی به همه کمک کنی و نجاتشون بدی ولی یه روزی برمیگردی ومیبینی اونها خودشون دارن تورو غرق میکنن!.دیدی که نشد بگویم با موی سفید زیباتری؟:).

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش این بود که هنوز نمیشناسمش 

خب ادامه میدممم تا بشناسه... به این راحتیا از کراشم نمیگذرم😅

تیکر رسیدن به هدفه 💫.در میان این همه گل گَشتم و عاشِق نَشدم تُ چه بودی که تُ را دیدم و دیوانه شدم :)) سجیꨄ︎☽︎.مرا هزاران امید است برای دیدن روزای خوب...🙂.خداجون مرسی که هوامو داری نمیزاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیسد باشه روز یا شب 🫂.خود را چگونه ساختی؟ زخم به زخم. حرف مُفت زیاده جلوتو نگا کن🤝.وای بر من تو همانی که امیدم بودی؟.تو فکرمیکنی میتونی به همه کمک کنی و نجاتشون بدی ولی یه روزی برمیگردی ومیبینی اونها خودشون دارن تورو غرق میکنن!.دیدی که نشد بگویم با موی سفید زیباتری؟:).
خب ادامه میدممم تا بشناسه... به این راحتیا از کراشم نمیگذرم😅

وای منممم😂

راستش واقعا برای اولین بار تو زندگیم حس کردم از یکی خوشم میاد و نمیخوام از دستش بدم پس همینجوری ادامه میدم

وای منممم😂 راستش واقعا برای اولین بار تو زندگیم حس کردم از یکی خوشم میاد و نمیخوام از دستش بدم پس ...

اره ادامه بدهه اگه عروسی کردین منم دعوت کنین😁

ووییی حتما😂🥺

😂😍