2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت دوربین کدوم بهتره؟؟ من دو ماهه ۱۳ پرومکس خریدم بنظرم فرقی با x نکرده زیاد گوشی قبلیم بود😕

برو مقایسه دقیقشون رو نگا کن تو نت و تخصصی

من دخترم ایکس داره همه ایفون بازا میدونن دوربین ایکس بهترینه با ۱۲ پرو خواهرم هم برابر بود تو عکس ولی تو پرتره و فیلم نه

ولی ۱۳ واقعا محشره 

من عاشق سامسونگم و تو خانواده فقط من سری نوت رو خریدم تا امروز بقیه ایفون ولی در برابر ۱۳ واقعا حرفی ندارم چون بی رقیبه

به نظرم اگه اینکارو بکنی نشون دادی خیلی اونو جدی گرفتی و اصالتک نداری و پر عقده هستی 

بذار بالاخره دستت میبینه اگه گفت ااا چرا نگفتی بگو من خیلی چیزا میخرم دلیل نداره که جار بزنم

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
حس میکنم تاپیک سرکاریه، اسی 4 تا تاپیک زدی پشت سر هم اولیش شوهرت بهت پول نمیده دومیش دهقان فداکاره ا ...

اره فک کنم چون اصلا تو تاپیک اول بخونی بیشتر انگار مجرده تا جاری دار البته شاید من اشتباه میکنم خودتون بخونین

اره فک کنم چون اصلا تو تاپیک اول بخونی بیشتر انگار مجرده تا جاری دار البته شاید من اشتباه میکنم خودت ...

بابا سرکار گذاشته همه رو حتی نمیدونه اسم درست گوشیو قیمت دقیقشو عکسشو بذاره همون عکسی ک میخاست استوری کنه من جلوی جمع ازش عذر خواهی میکنم 

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،