2777
2789
عنوان

شما بگید من چکار کنم؟

130 بازدید | 19 پست

من تقریبا یک سالە ازدواج کردم خودم ادم اروم و بی حاشیەای بودم همیشە اهل هیچ حرف حدیثی نبودم در زندگیم ،ازدواج کردم و الان نزدیک یک سالە سر زندگیمم با شوهرم هیچ مشکلی ندارم شکر خدا اما همسایە پدرشوهرم هستین و واقعا نمیدونم چکار باید بکنم تا اونا از من خوشحال و راضی باشن؟هیییچ چیزی نمیتونە اونارو از من راضی نگەدارە و همیشە شاکی از یک چیزی هستن،امشب دیگە خیلی ناراحت شدم پدر و مادرم برامون گوشت خریدە بودن ماهم بیرون بودیم و رفتیم گوشتو از خونە پدرم برداشتیم مادرشوهرم و اینا هم باهامون بودن ازماشین کە پیادە شدیم بریم مهمونی بە شوهرم گفتم در صندوقو باز کن گوشتو بزارم تا برگردیم مادر شوهرم گفت چرا نمیزاریش تو جوب؟ سگ میاد میخورە ثوابم دارە خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد بە خواهر شوهر کوچیکم گفتم کە اون پالتوئی کە دوس داری رو ببر برای خودت بهم گفت اون بدرد خواهرت میخورە واسە من کوچیکە با لحن خیلی بدی در حالی کە یک هفتەاس ازش استفادە میکنە بازم چیزی نگفتم با اینکە خیلی ناراحت شدم ،من هیچ بی احترامی یا بی ادبی بە اونا نکردم همیشە هم با مهربونی و ادب باهاشون حرف میزنم ولی اونا احترام منو ندارن حتی خواهر شوهر کوچیکم کە چند سال از من کوچیک ترە نمیدونم چیکار باید بکنم کە درست بشە

چرا درگير اين هستيد بقيه ازتون راضي باشن؟ به قيمت خورد كردن شخصيتتون؟؟؟

خب من میخوام یە تعامل و ادب دو طرفە باشە نمیخوام کە جنگ و دعوا راە بیوفتە بەخاطر همین دنبال راە چارەم

دوست دارم باهاشون تعامل دوستانە داشتە باشم ولی هیچ چیزی نمیتونە خوشحال و راضیشون کنە از طرف من

در مقابل اینجور افراد عاقلانه ترین کار ممکنی که میتونی انجام بدی فقط دوری کردن ازشونه.

روابط رو محدود کن آروم آروم.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
دوست دارم باهاشون تعامل دوستانە داشتە باشم ولی هیچ چیزی نمیتونە خوشحال و راضیشون کنە از طرف من

مهم نیست، نیازی نیست اونارو راضی و خوشحال کنی.تو در حدی که درسته احترام نگه بدار.بقیش رو هم بسپار به خدا، دلت بشکنه خدا جوابشون رو میده. 

خب من میخوام یە تعامل و ادب دو طرفە باشە نمیخوام کە جنگ و دعوا راە بیوفتە بەخاطر همین دنبال راە چارە ...

تعامل و ادب يك طرفست اخه عزيز من

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

چون گاون 

میتونی گاو رو تربیت کنی؟ 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚