2777
2789
عنوان

عوضی بازی های سر عروسی

642 بازدید | 37 پست

بچه ها اگر یه خانواده عوضی داشتید که سر عروسی شما انواع حیوون بازی ها رو درآورده بودن بعد از چند ماه سر خواهر بعدیتون همه چی فراموش میشه و روابط خوب میشه و پدر و مادر هم می گفتن خب بخشش و همه چیز تموم شده چی کار میکردید؟ آیا همه چیز رو فراموش میکردید و در عروسی بعدی شرکت میکردید؟

دلم بد جوری گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همه یا خواهرت فقط اختلاف داشتی

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
من نفهمیدم با خاهرت دعواداشتی یا کلا خانواده؟

خانواده با هم ا کی بودن سر من که شد یهو پسرها و زن هاشون خودشون رو لوس کردن که نمیان برای تلافی رو سر مامانم برای یه بهونه مسخره و البته خواهرم هم باهاشون مشکل داشت حالا همه دعواها رو کردن یادشون افتاده تموم کنن همه چیز رو اونوقت من چی بگم