2777
2789
عنوان

عوضی بازی های سر عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچها کسی اینجا تو اقدام هس واسه بارداری؟

نه

تاپیک بغلی همه در حال اقدامن😐

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
مامان باباش دیگه عزیزم

همشون با هم حالا همه هم باهم خوب شدن لازم به ذکره همین خواهرم تا وقتی خونه پدرم بودم سر تک تک خواستگار هام منو خون به جیگر کرد دعوا راه مینداخت تا حتی یه بار خودکشی کرد

توضیح دادم در ادامه لطفا بخونید

خوب دعوارو پسرها و خانوماشون راه انداختن به خواهرت چه ربطی داره عروسی خواهرتو برو ولی تو هیچ مراسم و مناسبتی خونه داداشات نرو

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

اگه بودن تو جمعشون خوشحالت نمیکنه و هنوز نتونستی ببخشی خب نرو، چرا خودت رو آزار بدی ؟ ولی اگه میتونی ببخش و برو و لذتش رو ببر مخصوصا که خیلی وقته به خاطر کرونا مجلس شادی و عروسی و اینا نرفتیم آدم دلش عروسی میخواد 

خانواده با هم ا کی بودن سر من که شد یهو پسرها و زن هاشون خودشون رو لوس کردن که نمیان برای تلافی رو س ...

ببین مقصر اصلی دعوا ها هر کی هست تو مراسم اون شرکت نکن 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
همشون با هم حالا همه هم باهم خوب شدن لازم به ذکره همین خواهرم تا وقتی خونه پدرم بودم سر تک تک خواستگ ...

خب اگه دلت صاف نیست نرو 

واجب نیست

چرا جایی بری که اعصابت آروم نباشه

یا آرامشت خدشه‌دار بشه

همشون با هم حالا همه هم باهم خوب شدن لازم به ذکره همین خواهرم تا وقتی خونه پدرم بودم سر تک تک خواستگ ...

وای خدا

کی خودکشی کرد؟😨🥺

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
خب اگه دلت صاف نیست نرو  واجب نیست چرا جایی بری که اعصابت آروم نباشه یا آرامشت خدشه‌دار بشه

حتی میتونی برای اینکه حرف و حدیثی نباشه اون روز رو بری مسافرت و بهانه بیاری که نیستی