2777
2789
عنوان

خانومای لاغر تیپتون چطوریه ؟چیا میپوشین ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 55 پست
منم مثل شمام هیچی جواب نمیده تا وقتی که اعصابت آروم بشه من وقتی اعصابم بهم بریزه هیچی نمیتونم بخورم رژیم و باشگاه و پودرم هیچ تاثیریبرای من نداشت
نینی من چه نازی،چی شد اومدی تو بازی،بگو خدایا منو نندازی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تا یکسالگی شیر بده بع غذاخورش کن خیلیم بهتره هر کسم تو این مدت گفت چقدلاغ شدی بگو عوضش شیرم خوبه خداروشکر تازه همه بعد از زایمان همه آرزوشونه لاغر شن
نینی من چه نازی،چی شد اومدی تو بازی،بگو خدایا منو نندازی
نمیدونم والا موندم چیکار کنم سیپرو خواب اوره منم ی دوره میخوردم همش خواب بودم وزنم از 43 رسید به 48 ولش کردم دیگه
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
فاطیما درکت میکنم چون منم خیلی لاغرم و سیپروکه خوردم چاق شدم اما به محض اینکه دیگه نخوردم تو چندهفته تمام وزنم کم شد و برگشتم سر خونه اولم قد162 وزن49
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم
من الان قصد بارداری دارم میترسم دارویی چیزی بخورم و ورزش هم میگم شاید ی وقت باردار باشم نمیتونم کسی پیشنهادی برا چاق شدن من داره مردم انقد حرف شنیدم فقط نگید زیاد بخور یا چیزای شیرین بخور چون حالم بد میشه چکار کنم بتونم بخورم
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم