اسمش نازنینه تو یوتوب 17 سالشه باباش کلا معلوله و مستاجر هم هستن مامان هم نداره هم کار میکنه هم درس میخونه دنبالش میکنین من خیلی بهش افتخار میکنم خیلییییی تازه خرج دوا درمون باباش هم درمیارع
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عه اینستا داره پیچ اش چیه میگی من بکیوتوب دارم فقط
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
آره اون دختر خوشگله ؟ دیدمش تو اینستا خیلی هم مهربونه با این وضعیت مالیشون گاهی چندتا لقمه درست میک ...
پیچ اش چیه