2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوالتون چیه 

من میخوام شروع کنم برای یادگیری از پایه چون تا حالا نخوندم

الان سه چهار روزه خودآموز  دارم میخونم.  سوالم اینه که همه میگن سخته و... واقعا اونقدری سخته که نا امید بشم یا نه قابل فهمه؟

سوالتون چیه 

با یه دختر خانمی از اشناهام که رشتش زبان بود صحبت کردم گفت آلمانی هم تدریس میکنه به نظر شما خوبه که کلاس خصوصی برم یا برم موسسه؟

من میخوام شروع کنم برای یادگیری از پایه چون تا حالا نخوندم الان سه چهار روزه خودآموز  دارم میخ ...

سلام

حرف بقیه یه بحث جداست

واسه شروع هر زبانی باید اول علاقه داشته باشین

اگه با این طرز فکر پیش برین قطعا کامل پیش نمیرین

من خودم دو زبان آلمانی و کره ای خوندم

هرکدوم تفاوتهای خودشونو دارن و واسه هر کدومشون باید رو ی چیز تمرکز کنی

مثلا المانی اگر گرامر رو از اول با منابع درست بخونی و بفهمی اصلا دشواری نداره دیگه

ناامید نشو و ادامه بده. منم با اشتارتن ویر دارم خودآموز میخونم

تلفظهاشون چرا این مدلیه خخخ تو کتم نمیره😁 ولی جدی تو این سه چهار روز تونستم الفبا و رنگها و اعداد تا ده و ده بیست تا کلمه یاد گرفتم . خوبه یا خیلی کندم ؟ 

با یه دختر خانمی از اشناهام که رشتش زبان بود صحبت کردم گفت آلمانی هم تدریس میکنه به نظر شما خوبه که ...

من هم کلاس رفتم

هم رشته دانشگاهیم آلمانیه

حقیقتش  واسه زبان آلمانی ب نظر من خصوصی بهتره

اما بازم بستگی ب خودتون داره چون بعضیا به طور گروهی خیلی بهتر متوجه میشن درسو

و اینکه تو رفتن به اموزشگاه شک نکنین

گرامر المانی از اول به طور صحیح و طبقه بندی باید گفته بشه

سلام حرف بقیه یه بحث جداست واسه شروع هر زبانی باید اول علاقه داشته باشین اگه با این طرز فکر پیش ب ...

اره دقیقا تو همین چند روز متوجه شدم انگار گرامرش خیلی مهمه برا یادگیری هی میخواستم رو تلفظ کلمات وقت بذارمو حفظ کنم باز یجور کشیده میشدم به این دستورهای زبانو...

اره دقیقا تو همین چند روز متوجه شدم انگار گرامرش خیلی مهمه برا یادگیری هی میخواستم رو تلفظ کلمات وقت ...

بله

اگه راجع ب زبانای دیگه بود شاید می شد تو خونه هم کار کرد

ولی اگه نظر من رو میخواید جتما برید کلاس 

من هم کلاس رفتم هم رشته دانشگاهیم آلمانیه حقیقتش  واسه زبان آلمانی ب نظر من خصوصی بهتره اما ...

یسری تلفظهاش به انگلیسی شباهت داره جدا از بحث اینکه آدم قاطی میکنه ولی از این نظر خوبه که آشناست. 

فقط متوجه نمیشم چرا میگن سخته... اخه کسی که بخواد یاد بگیره از پایه براش چه فرقی میکنه انگلیسی باشه یا آلمانی خلاصه هر دو رو بلد نیست میخواد شروع کنه دیگه

بله اگه راجع ب زبانای دیگه بود شاید می شد تو خونه هم کار کرد ولی اگه نظر من رو میخواید جتما برید ک ...

کلاس خصوصیو گفت جلسه ای ۱۵۰ تا ۲۰۰ . من خصوصی تک باشم بهتر یاد میگیرم