2777
2789
عنوان

امشب خوابشو دیدم زنگ زدم...

174 بازدید | 4 پست

من بهش دروغ گفته بودم و هرکاری کردم دیگه نموند و چهارشنبه هفته پیش اومد حضوری حرف زد گفت دلیل منطقی بیار من نتونستم البته اینم بگم بدون اجازه من بدون اینکه من بدونم تو همه اکانتای واتسپ اینستا تلگرم بود ..خلاصه از هفته پیش من خیلی سعی کردم ن زنگ بزنم نه پیام تاامشب خوابشو دیدم زنگ زدم یکم پیش که جواب نداد..میدونم خوابه اما پشیمونم ..صبح اگه زنگ بزنه یا پیام بده چیکارکنم..خیلی پشیمونم چون خیلی بهش گفتم بمون و نموند امشب کند زدم تو همه این شیش روزی ک تحمل کرده بودم...

نمیدونم والا

مثلا اگه بهت زنگ زد یا پیام داد بگو بچه خواهر یا برادر یا چه میدونم بچه ی فامیل گوشیت دستش بوده اشتباهی زنگ زده بهت

خلاصه یه چیزی بگو و جمعش کن 🤷🏻‍♀️

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.