2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدرمو گفتم فوت کردند

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

پدرم دارایی منه.

یکساله مادرمو از دست دادم و تنها شده.حتی در حد یک لیوان چایی راضی نیست من براش بریزم.😔

نمیدونم چی میخوره،چیکار میکنه تنهایی.

از مال دنیا بی نیازه همه چی داره بهترینشم داره

قراره همه باهم سوپرایزش کنیم بگم بیاد ی جایی

💕

عزیزم پدرمو گفتم فوت کردند

شرمنده عزیزم اینجا ازبس پشت سرهم شوخی کردن ،،اشتباه برداشت کردم،،،روحشون شاد

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
شرمنده عزیزم اینجا ازبس پشت سرهم شوخی کردن ،،اشتباه برداشت کردم،،،روحشون شاد

من چون خودم کلا کاربر شوخیم همین برداشت هم میشد  

ممنون عزیزم  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

برابابام قواره پارچه پیرهنی براپدرشوهرم قواره پارچه شلواری....وامابرای آقای شوهرهیچی چون که اون بایدبرای من بخره اگه من زنش نمیشدم که مردنمیشد😂😂پس نتیجه میگیریم روزمردهم واس ماس 🤩