2777
2789
عنوان

امروز رفتم انومالی برای سومین نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 57 پست
@نی_نی_یار_شب      از اول تاپیک حرفای بد میزنه و میک سقط سقط و...رسیدگی کنید لطفا&nb ...

نی نی یار پنج الان هست

چقد جلو خودمو گرفتم تگ نکنم🤦🏻‍♀️😂دستت طلا

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحال دخترات فقط ....سه تا خواهر بدون داداش عااااالیه

میدونم قشنگه ...اما ته دلم می‌خوام پسر دیگه 

خدا بهم توفیق بده حوصله بده حتما چند سال دیگه باز اقدام میکنم دوتا پشت سرهم ، انشالله که بشن دوتا پسر 

پسر بدون داداش هم گناه داره

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
نه سخت نیست فقط باید بلد باشی چه‌جوری درکشون کنی

با دختر بزرگم که بیشتر شبیه دوتا خواهر بزرگ و کوچیک هستیم تا الان روابط خوب بوده شکر خدا ، انشالله نوجوونیشون هم رابطمون خوب باشه

😐😐برو سقط کن کم شر ور بگو مگه چند سالته 

کمی شعور لطفا🙂❤

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
بچه هر چن تاش سخته ربطی ب جنسیتم نداره.ولی شما ک بچه دوس دارید میتونید بعد سومی اقدام ب چهارمی کنی و ...

آخه شوهرم اصلا موافق نیست ، میگه هرچی خدا داد، الان هم برای دختر بودن سومی اصلاااا ناراحت نیست میگه دختر خیلی شیرین خصوصا برای پدر ....کلا می‌ترسه تو کار خدا میگه دست بردن، حتی رژیم تعیین جنسیت اصلا همکاری نمیکنه

چه قشننننگ ممنونم 

🥰🥰🥰

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
خانمای حامله ای که دستمو میخونید میشه بگید چند وقت اقدام بودین؟

با منی شما؟!؟ من شیرده بودم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری کیست داری اصلا حامله نمیشی اگر خواستی بیا بهت دارو بدم ، که من نمی‌خواستم اون موقع رژیم داشتم می‌گرفتم که وزن کم کنم تا چند ماه بعدش برم دکتر بهم دارو بده ....که همون ماه طبق معمول پریودم عقب افتاد میخواستم موهام رنگ کنم یک بی بی چک زدم که سریع مثبت شد ، تایپک های قبلی هست