2777
2789
عنوان

امروز رفتم انومالی برای سومین نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر بخدا من حاظرم خدا ده تا دختر بده فقط سالم صالح باشه نمدونی چ دردیه وقتی پسر خاستی و خدا داد ...

عزیزدلم خدا بهت هرچی میخوای بده 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
آخه شوهرم اصلا موافق نیست ، میگه هرچی خدا داد، الان هم برای دختر بودن سومی اصلاااا ناراحت نیست میگه ...

رژیم ک اصلااا مورد قبول نیست.من اتفاقا میخاستم بگم ک اصلا رژیم تعین جنسیت نرو چون دختر خالم زیر نظر دکتر خوب بود دوتا دختر داشت سومی پسر میخاست ولی سومی هم لا رژیم زیر نظر دکتر دختر شد.والان خودش خسته داغون و ب هیچ وجه بچه نمیخاد شوهرش هم وضع مالی خوبی داره ولی شوهرش و خونواده شوهرش دوس دارن ک ی پسرم داشته باشن و گرنه دخترام خیلی میخان خداروشکر ک شوهر فهمیده ای داری.گفتم اگع برات جنسیت مهمه برو مطمعنترین ای وی اف هس وگرنه هیچ بچه ای از ما نمیخاد با پسر بودن تو تخت پادشاهی بشینن.من اتفاقا بچه اولم اصلا جلوگیری نداشتیم ولی شوهرم فک نمیکرد بچه دار بشینم من بچه دارشدم میگفت سقط کن نکردم بماند چی کشیدم میگفت پسر باشه نگه دار دختر باشه نمبخام نگه داشتم دختر شد حالا اینقد‌میخادش ک نگو.بعد باردارشدم گفت برام فرق نمیکنه حای مادرشوهرم گفت با برنامه ریزی میزاشتید ک پسر باشه ما یهوی بی برنامع شد شوهرم گفت برام فرقی نمیکنه ولی میدونستم پسرم دوس داره وخداخواست دراوج ناباوری ک صددرصد میدونستم دختر میشه چون شوهرم اصلا ن رژیم غذایی گرفت هم طبع سردی داشت پسر شد.فقژ خدا بخاد همون میشه

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
😐😐برو سقط کن کم شر ور بگو مگه چند سالته 

سلام اول این که با احترام و بی توهین پست بذارین دوم این که تشویق به سقط ممنوعه و دسترسیتون بسته میشه راهنمایی برای سقط هم همینطور

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar