2777
2789
عنوان

خواستگاری 😍😍

689 بازدید | 30 پست

بچه ها از خاستگاری هاتون بگید ببینم 

از مخالفتایی که باهاتون شد و بگین چجوری از مشکلات و مخالفتا گذشتین

😍😍😍دعا کنید منم بهش برسم و این مخالفتا تموم شه

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

من خودم مخالفت کردم😐بگم؟😂😂😂😂✋

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
من خودم مخالفت کردم😐بگم؟😂😂😂😂✋

بوگووووو

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگارهام همه سنتی و چرت بود الان خودم با یکی دارم آشنا میشم 😍

خوش باشی عزیزم 

دقیقا خواستگاری های منم چرت بودن 

الان با یکی همو میخاییم عموم مخالفشه 

حرصم در اومده 

خاستگاری من همه موافق بودن فقط من مخالف😂😂درنهایت همه موافقا به من زور شدن😅

خوشبخت شی😂😂❤️

خوش باشی عزیزم  دقیقا خواستگاری های منم چرت بودن  الان با یکی همو میخاییم عموم مخالفشه&n ...

ممنون گلم همچنین تو

عموت چرا نظر میده؟؟

انشالله که موافقت میکنن و بهم میرسید

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

همه رو مامانم تلفنی رد میکنه 😌😂 یه دبیر ادبیات به خودم گفت رد کردم 😃😂 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
بوگووووو

هیچی قرار شد بیان بعد منم مث اینا که گرفتی زدیشون بودم  اصن دلیل موجهی واس رد کردن نداشتم فقط میخواستم نیان شبو بیدارموندم هی نقشه میکشدم  😂😂😂میگفتم فردا سینی چای و چمه میکنم رو داماد یا خودمو مزنم به عش بکن دختره غشیه بدرد نمیخوره یا کلی مسخره بازیه دسگه🤣🤣🤣ولی تهش صب پاشدم  خودپو پیش بابام مطلوم کردم هی اه کشیدم  تا اخر گف نمیخواد بسان منم خوشحااااال🤣🤣🤣

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
ممنون گلم همچنین تو عموت چرا نظر میده؟؟ انشالله که موافقت میکنن و بهم میرسید

چون انقد تو زندگیم احترامشو نگه داشتم اجازه دادم همیشه نظر بده الان فک می‌کنه صاحبمه

همه سنتی😂

یه پسر مذهبی بود که بعد فهمیدم فقط ظاهرش مذهبیه

پسرداییم بود که خانواده خیلییی اصرار میکردن که باهاش ازدواج کن اما با کسی که دوست داشتم هستم😁اولش خانوادم با نامزدم مخالف بودن ولی بعدش راضی شدن به امید خدا ۶ روز دیگه مال هم میشیم خیلی خوشحالم🥺

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻