2777
2789
عنوان

لیزر فول بادی بهتره یا لاین بدن

390 بازدید | 8 پست

خانم های گل که لیزر انجام دادن لطفا راهنمایی کنید که لیزر فول بادی بهتره یا لاین های بدن رو جدا لیزر کرد؟ معمولا بعضیا میگن بهتره لاین ها رو جدا لیزر کنی تا خود فول بادی چون تو فول بادی ممکنه یه قسمتی از بدن مو کرکی داشته باشی و باعث رویش بیشتر مو و ضخیم تر شدن میشه و همینطور اپراتور ممکنه یه قسمتی رو فراموش کنه لیزر کنه و درست لیزر نکنه ولی خب از نظر هزینه فول بادی به صرفه تره تا خود لاین جدا و از یه طرف ممکنه هزینه ی فول بادی رو بدم بعد قسمت هایی که کرکی هست رو بگه نمیزنم یا بزنه بیشتر بشه حالا شماها چی میگید؟ بهتر نیس اول برای مشاوره قسمتی از بدن مثه بالاتنه رو نشونش داد تا تشخیص بده کرکیه یا نه؟ و اینکه شما لیزر فول بادی کردین راضی هستید؟

بستگی داره بعضیا واقعااا پرموهستن اره فول بادی یکی ک مث منه باید لاینی بره بهتره چون کرک لیزر کنی خیلی مکافاته

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فول بادی انجام دادم سینه و کتف و صورتمو نمیکنه چون کرکی هست و اگه لیزر کنه کلفت میشه  به ن ...

منم به فکر همینم که فول بادی به صرفه تره و از یه طرف لیزری که این مرکز داره لیزر کندلا و سایناشوره و اختلاف قیمت بین این دو تا ۱۰۰ تا ۵۰ تومنه نسبت به لاین ها که سایناشور گرون تر از کندلاس هر چند کندلا هم کارش خوبه 

بستگی داره بعضیا واقعااا پرموهستن اره فول بادی یکی ک مث منه باید لاینی بره بهتره چون کرک لیزر کنی خی ...

خودم شخصا پر مو هستم ولی در اون حدی نیس که مثه موی مردونه داشته باشم چون خصوصا قسمت پشت گردنم خیلی پر موئه و بلنده 

خودم شخصا پر مو هستم ولی در اون حدی نیس که مثه موی مردونه داشته باشم چون خصوصا قسمت پشت گردنم خیلی پ ...

من باسنم کرکه بوره خودم طرف گفت باسن و پشتتو دستات نیازندارن توهم اگ کرکه نکن لیزر

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من باسنم کرکه بوره خودم طرف گفت باسن و پشتتو دستات نیازندارن توهم اگ کرکه نکن لیزر

موی بدنم تیره اس ولی اینکه تشخیصش بدم کرکه رو نمی‌دونم خصوصا قسمت کمر و سینه و به نظرت بهتر نیس برم مشاوره خودش تشخیص بده کرکه یا نه؟

موی بدنم تیره اس ولی اینکه تشخیصش بدم کرکه رو نمی‌دونم خصوصا قسمت کمر و سینه و به نظرت بهتر نیس برم ...

ارهه منم نمیدونستم فرق کرک و مورو خودش بهم گفت