خانم های گل که لیزر انجام دادن لطفا راهنمایی کنید که لیزر فول بادی بهتره یا لاین های بدن رو جدا لیزر کرد؟ معمولا بعضیا میگن بهتره لاین ها رو جدا لیزر کنی تا خود فول بادی چون تو فول بادی ممکنه یه قسمتی از بدن مو کرکی داشته باشی و باعث رویش بیشتر مو و ضخیم تر شدن میشه و همینطور اپراتور ممکنه یه قسمتی رو فراموش کنه لیزر کنه و درست لیزر نکنه ولی خب از نظر هزینه فول بادی به صرفه تره تا خود لاین جدا و از یه طرف ممکنه هزینه ی فول بادی رو بدم بعد قسمت هایی که کرکی هست رو بگه نمیزنم یا بزنه بیشتر بشه حالا شماها چی میگید؟ بهتر نیس اول برای مشاوره قسمتی از بدن مثه بالاتنه رو نشونش داد تا تشخیص بده کرکیه یا نه؟ و اینکه شما لیزر فول بادی کردین راضی هستید؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من فول بادی انجام دادم سینه و کتف و صورتمو نمیکنه چون کرکی هست و اگه لیزر کنه کلفت میشه به ن ...
منم به فکر همینم که فول بادی به صرفه تره و از یه طرف لیزری که این مرکز داره لیزر کندلا و سایناشوره و اختلاف قیمت بین این دو تا ۱۰۰ تا ۵۰ تومنه نسبت به لاین ها که سایناشور گرون تر از کندلاس هر چند کندلا هم کارش خوبه