2777
2789
ضد جوش سرم درخت چای زدم جوشارو خشک کرد ولی صورتم شدید خشک شد زینک اکساید جای جوشو میبره؟ باعث جوش ج ...

اخی عزیزم به صورتت ابرسان بزن ک خشک تر نشه 

بله زینک اکساید واقعا معجزه میکنه خودم برای جای جوش استفاده میکنم و خیلی هم ارزونه فک کنم 10 الی ۱۵ تومن باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری برسم پیر نشه

ببین عزیزم روتین پوستی داشته باش 

ژل شست و شو بزن برا شستن صورتت

کرم دور چشم

ابرسان 

مرطوب کننده

به مژه و ابروهات برس پرپشت شن تو قیافه خیلی تاثیر میزاره و جوان تر صورت بنظر میاد

و از این کرم های لیفتینگ و جوان سازی استفاده کنید 💛

یا اگه هم میخوای کامل رفع بشه میتونی بوتاکس کنی یا فیلر تزریق کنی

شما اسکراب کنید یه ضد جوش هم بزن  پماد زینک اکساید هم بزن به کل صورتت خیلی خوبه جای جوش و ل ...

اسکراب‌چه مارکی استفاده کنم ؟پوستم خشکه 

کسی از شماها تجربه ایتفاده ازیه اسکراب خوب داره نمیدونم چه مارکی بخرم

اسکراب‌چه مارکی استفاده کنم ؟پوستم خشکه  کسی از شماها تجربه ایتفاده ازیه اسکراب خوب داره نمیدو ...

اسکراب مارک هیدرودرم بگیر عالیهههههه

خاصیت لایه برداریش خیلی خوبه و سفیدم میکنه

شما باید روغن تراپی کنی قبل از حمام برای ریزش موهم مکمل مو استفاده کن  یه تونیکه موهم هست خیل ...

واي مرسي عزيزم ممنىن ميشم اسمشون هم بگييي 

تونيك ضد ريزش الى ژن مصرف ميكنم 

و شامپو ضد ريزش 

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
واي مرسي عزيزم ممنىن ميشم اسمشون هم بگييي  تونيك ضد ريزش الى ژن مصرف ميكنم  و شامپو ضد ر ...

شما موهات خشکه میتونی روغن نارگیل . زیتون . بادام ‌. کرچک . سیاهدانه قبله حمام بزن به ساقه موهات ( به ریشه نزن ) ولی بهترینشون ک خشکیو رفع میکنه نارگیله 

مکملم قرص هیرویت روزی یدونه صبح ها بعد از صبحونه بخور 

تونیکه موهم سریتا خیلی خوبه باید بعد از زدن به مغزت ماساژ بدی 

شامپو بدون سولفاتم استم سل خیلی خوبه خودم موهام ساقش خشکه و بللللند استفادش میکنم برای موی خشکشو 

سرم مو هم ضد وز مو لافارر عااااالیه

جدیدنم سرم مو سریتا رو استفاده میکنم اونم خوبه 

روغن ارگان خالصم بگیر از عطاری خیلی خوبه اگه اصل باشه من اصلشو دارم بعد از حمام میزنم به ساقه موهام و بعد شونه میکنم خیلی خوبه

فقط باید سرم و روغن ارگانو حواست باشه به ساقه موهات بزنی و به ریشش نزنی اگه به ریشه برسه باعث ریزش میشه 💛

واي مرسي عزيزم ممنىن ميشم اسمشون هم بگييي  تونيك ضد ريزش الى ژن مصرف ميكنم  و شامپو ضد ر ...

من همه ی اینارو گفتم خودم دارمشون اگه خواسی بگو عکسشونم بفرستم داشته باشی💛

راستی اب برنج عااااااالیه 

چند قاشق برنج با مقداری اب بزار بقولن 

انقدی بجوشه که مایعی خیلی غلیظ بهت بده 

بزار رو سرت پلاستیک ببند ۱ ساعت بعد برو حمام

هفته ای 2 الی ۳ بار هم خوبه

تاثیرشو میبینی

شما موهات خشکه میتونی روغن نارگیل . زیتون . بادام ‌. کرچک . سیاهدانه قبله حمام بزن به ساقه موهات ( ب ...

خيلي ممنىنم عزيزم كه وقت گذاشتي 

مرسييييييييييييييييييييييييييي

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
خيلي ممنىنم عزيزم كه وقت گذاشتي  مرسييييييييييييييييييييييييييي

خواهش عزیزدلم💛

عکس ازشون نمیخوای بفرستم چون اینایی ک گفتم همرو خودم دارم یوقت خواستی بگیری اشتباه نگیری