2777
2789
عنوان

واه واه مردا چ دریده شدن

297 بازدید | 18 پست

والا بخدا نه ک قبلن خ خوبو درس حسابی بودن فجیع تر شدن همش خیانت خیانت خیانت انگار حیوونن نمیتونن خودشونو کنترل کنن والا دگ ادم ب مرد خودشم نمیتونه اعتماد کنه

فاطی خانوم:)))))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيانت هميشه بوده اما اين افزايش طلاق هاي چند ساله اخير اوضاع رو خيلي خرابتر كرده 

اين نتيجه اينهمه ادم مطلقه است حالا تا هر چي ميشه سريع طلاق رو پيشنهاد بدين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
مردا اگه دریده و هار شدن ما زنا پرروشون کردیم

اره بخدا چن نفرو بگیرید ی گوشمالی ب شوهرای خاعنتون بدن دگ نتونن طرف هیچ زنی برن زنا فک میکنن خودشون کم گذاشتن ک طرف خیانت کرده میرن بیشتر طرفو لوس میکنن نمیدونن ک اصن ربطی نداره ذات خرابشون فقط با ترسه ک درس میشه اه انقد بدم میاد خودشون (مردا ) خ ترسوان بعد دس رو زنشون بلند میکنن 

قبلا از الانم دریده تر بودن، فرهنگ سنتی تقریبا هیچ حریم اخلاقی و تعهدی رو برای جنس مرد لازم نمیدونست، اتفاقا الان مدرنیته یه کم افسار شونو سفت کرده

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خيانت هميشه بوده اما اين افزايش طلاق هاي چند ساله اخير اوضاع رو خيلي خرابتر كرده  اين نتيجه اي ...

ن پس بمونه با مردی زندگی کنه ک پشه از ترس ایدز و هپاتیت روش نمیشینه

تقصیر هم جنسای خود ما هس خب  مردا تقصیری ندارن

نمیفهمم شوهره ب همسرش تعهد داشته و خیانت کرده اون زنی ک اومده با مرد متاهل کارش بد هست ولی ب کسی خیانت نکرده چون تعهدی نداشته میفهمی؟ تقصیر امثال شماهاس ک حقو ب مردا میدین متاسفم برات