2777
2789

سلام خانوما 

من شهریور ماه زایمان کردم نمیدونم افسردگی گرفتم یاچی .. قبلا عصبی بودم اما الان علنا" روانی شدم.. امروز بچه چند ماهمو بدجور دعوا کردم سرش جیغ زدم پرتش کردم رو تخت، زدمش 😔

من یه روانیم چه دارویی بخورم خوب بشم؟ نمیتونم برم پیش دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخورم ایشالله بمیرم از دستم راحت بشن

نگو تورو خدا بچت گناه داره تورو خدا باهاش دعوا نکن اون طفل معصوم چه  گناهی داره سعی کن به اعصابت مسلط باشی برو دکتر قرص بهت میده بعد اروم میشی بعداز یه مدت هم انشالاه خوب میشی 

نگو تورو خدا بچت گناه داره تورو خدا باهاش دعوا نکن اون طفل معصوم چه  گناهی داره سعی کن به اعصاب ...

باور نمیکنی چقدر برای داشتن بچه حسرت میخوردم، خودمو عقل کل میدونستم که مثلا باید چطوری رفتار کرد، بعد ۴ سال هم بچه دار شدم بچه هم نیستتم اما الان که خودمو میبینم میگم ایشالله بمیرم تا بچه م با باباش خوب بزرگ بشه چون همسرم خیلی مهربونه و هوای بچه مونو خیلی داره اما من وحشیم

اصلا دوست تدارم برم پیش روانشناس یا روانپزشک چون قبلا ۲ بار رفتم اصلا به دردم نحورد

بچه اولت!؟

میدونم که افسردگی واعصاب دست خود ادم نیست تو افسردگی  بعداز زایمان گرفتی ومیدونم که خیلی سخته که ادم بتونه حال خرابش رو خوب کنه ولی میتونی با بچت به عنوان یه همبازی سرگرم بشی بهش برسی شیرین کاریاش رو ببینی تا اروم بشی اگه نمیخوای بری دکتر پس خودت به خودت کمک کن درضمن ذکر زیاد بگو اکثرافسردگی پس از زایمان میگیرن ولی کم کم خوب میشن نگران نباش هر چقدر تو عصبی بشی بچت هم عصبی تر میشه سعی کن عاشق بچت باشی وخدارو هم شکر کن که مادر شدی

میدونم که افسردگی واعصاب دست خود ادم نیست تو افسردگی  بعداز زایمان گرفتی ومیدونم که خیلی سخته ک ...

اگه بچه اولت پس خیلی زوده که تواز لعان افسردگی بگیری 

تو زندگیت با همسرت مشکل داری؟

میدونم که افسردگی واعصاب دست خود ادم نیست تو افسردگی  بعداز زایمان گرفتی ومیدونم که خیلی سخته ک ...

چند بار بدجور دعواش کردم و جیغ زدم حتی زدمش الان وقتی مثلا صدا بلند میاد میترسه.. مثلا کسی باهاش بازی میکنه میترسه ، میترسم دیگه خوب نشه و تو ضمیر ناخوداگاهش ثبت بشه

الان داشتم سرچ میکردم دیدم پروپرانول برای اعصاب خوبه اپروز به همسرم میگم برام بخره

عزیزم من قصد فضولی ندارم ولی من عاشق بچه هستم حتی بیرون که میرم یه بچه میبینم دلمه بگیرمش بغل نوازشش کنم چون تو تاپیکت گفته بودی با بچم دعوام شده خیلی ناراحت شدم تو روخدا به اعصابت مسلط باش اگرم نمیری پیش روانپزشک حداقل برو پیش یه روانشناس

عزیزم من قصد فضولی ندارم ولی من عاشق بچه هستم حتی بیرون که میرم یه بچه میبینم دلمه بگیرمش بغل نوازشش ...

بخدا شرمم میشه این حرفها رو میزنم

تو همه جا به بچه دوستی مشهورم بخدا برای بچه های فامیل جونم در میرفت حتی بچه هایی که ازمون دور بودن من خوابشونو میدیدم.. من دوران دبیرستان همیشه خواب بچه میدیدم که بوسش میونم. بغلش میکنم اما الان نمیدونم چه مرگمه

حالا بچه های فامیل خودمون به کنار عاشق بچه های فامیل همسرم هم هستم

بخدا خجالت میکشم این حرف میزنم.. همسرم خبر نداره چه غلطایی میکنم، پیش همسرم به بچه م هیس گفتم ازم ناراحت شد و نشست باهام صحبت کرد.. بدونه چه علطی کردم دیوونه میشه

امروز شروع میکنم به مصرف پروپرانول انشاالله شاید حالم بهتر بشه مطالعه هم میکنم که بتونم جلوی خشممو بگیرم