2777
2789
عنوان

قرص برای اروم شدن اعصاب معرفی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 20 پست
بچت چند وقتشه

همیشه اینطوری نیستم این بار سوممه

شاید روزی بیشتر از صدبار میبوسمش و نازش میکنم اما وقتی پیله میکنه به گریه کردن دیوونه میشم اعصابم نمیکشه کم میارم

همیشه اینطوری نیستم این بار سوممه شاید روزی بیشتر از صدبار میبوسمش و نازش میکنم اما وقتی پیله میکنه ...

اگه گریه نمیکرد که دیگه اسمش بچه نبود وقتی گریه کرد سعی کن نوازشش کنی بگیریش بغل بوسش کن بع اروم میشه تو یه  مادری خدا ی مهربون به مادرا قدرت های عجیبی میده که میتونن بی قرار ترین بچه روهم به اغوش گرمشون اروم کنند فقط باید بخوای اونوقت میبینی که اون قدرت در وجود تو هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گریه نمیکرد که دیگه اسمش بچه نبود وقتی گریه کرد سعی کن نوازشش کنی بگیریش بغل بوسش کن بع اروم میش ...

ممنون عزیزم دیگه تصمیمو گرفتم که تندی نکنم... الان هم اومدم خونه مامانم تا یکمی تو نگهداریش کمکم کنن تا من هم استراحت کنم

ممنون گلم 🙏⚘

باید بری دکتر سر خود هیچی نخور الان سیتالوپرام یا آسنترا میدن ولی باید زیر نظر بخوری عوارض داره

بهدمن آسنت ا داده ضربانم و موقع تستراحت پایین‌میازه بدیعنی؟به ۵۹،۶۰ میرسونه روزی یکی‌میخورم🥺🥺🥺باید ۵ ماه دیگه بخورم