2777
2789
براي جنسيت پسر اقدام كردي؟؟؟ ببخشيد چ دارويي؟  بجز فوليك اسيد دارو براي جنسيت مصرف كردي؟؟؟

بله برای پسر خودم هر صبح کباده چینی ناشتا میخوردم روزی ۵تامثل فلفل سیاه باپودرفرتولید وقرص لتروزول و ویتامین دی برای شوهرم کپسول کلی سفید وویتامین خارجی ک مال تقویته باروزی یه قاشق عسل وکباده چینی وسیاه دانه وشب اقدام هم شوهرم یه امپول زد خودمم سه روز ۱۰و۱۱و۱۲وپریودی امپول ازادسازی زدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برای پسر خودم هر صبح کباده چینی ناشتا میخوردم روزی ۵تامثل فلفل سیاه باپودرفرتولید وقرص لتروزول و ...

آمپولي كه شوهرت زد دكتر تجويز كرده بود 

براي چي بود؟؟؟

من صبح ناشتا ٤ تا دونه فلفل سياه ميخورم 

ليمو هم همراه غذام ميخورم

لبنيات هم اصلا نه خودم نه شوهرم مصرف نميكنيم 

شوهرم هم همش گرمي ميخوره البته خودش خيلي طبعش گرمههههههههه 

فوليك اسيد هم ميخورم 

خرما و زعفرون و اين چيزا هم هم خودم هم شوهرم ميخوريم

آمپولي كه شوهرت زد دكتر تجويز كرده بود  براي چي بود؟؟؟ من صبح ناشتا ٤ تا دونه فلفل سياه ميخور ...

عرق کاسنی رو‌ یادم رفت روزی یه استکان مرد بخوره اره دکترم نوشت اسمش یادم نیست اگه خواستی برم مطب ازش میپرسم گفت تقویت اسپرمه روز۱۲پری سونو تخمک گذاری داری یه فولیکول ۱۵سمت راست داشتم قبل رابطع هم شیاف عسل استفاده میکردم تاببینم جنسیتش چی میشه 

عرق کاسنی رو‌ یادم رفت روزی یه استکان مرد بخوره اره دکترم نوشت اسمش یادم نیست اگه خواستی برم مطب ازش ...

من روز ١٤ پري رفتم گفت يه تخمك خوب سمت چپ داري 

راستي شوهرم خيييللليييي فلفل سياه ميخوره

من روز ١٤ پري رفتم گفت يه تخمك خوب سمت چپ داري  راستي شوهرم خيييللليييي فلفل سياه ميخوره

فلفل سیاه هم گرمیه خوبه  شوری زیاد بخورید خودتم کباده چینژ بگیرهرروز صبح بخور بااب قورت بده 

من روز ١٤ پري رفتم گفت يه تخمك خوب سمت چپ داري  راستي شوهرم خيييللليييي فلفل سياه ميخوره

فلفل سیاه هم گرمیه خوبه  شوری زیاد بخورید خودتم کباده چینژ بگیرهرروز صبح بخور بااب قورت بده