2777
2789
متاسفم چرا عزیزم 

حركتش كم شده بود ٣٧ هفته بودم فك كردم خوابه بعد كه فهميدم سريع رفتم بيمارستان سز اورژانسي شدم ولي اكسيژن بهش نرسيده بود 

بعد از ١٨ روز كه ان آي سي يو بود از دست دادمش😔😔😔

اميدوارم به حق خانوم فاطمه زهرا هيچ مادري اون روزا رو تجربه نكنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حركتش كم شده بود ٣٧ هفته بودم فك كردم خوابه بعد كه فهميدم سريع رفتم بيمارستان سز اورژانسي شدم ولي اك ...

اول اینکه خدا صبرشو بهت بد 

بعد یه فندق دیگه بزار بغلت به کل اون روزای سخت فراموش کنی 

عزیزم چه خوب  بنظرتون جنسیت مثل هم باشه خوبه ؟ یا متفاوت

من اولم مب گفتم جنسیت یه جور باشه ولی از وقتی دخترم دنیا اومده خداروشکر می کنم که از هر دو جنس رو دارم دخترم سه ماهه است هنوز

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
عزیرم رژیم خاصی گرفتی برای جنسیت چنتا اقدام داشتی ماهی که باردار شدی و تخمک گذاری رو رعایت کردی

نه رژیم نگرفتم ولی اون ماهی بود که شوهرم به شدت گرمی می خورد یعنی چای زنجفیل ودارچین وخرما زیاد می خورد دو سه ماه بعد اقدام باردار شدم روز تخمک گذاری هم رعایت نکردم 

اول اینکه خدا صبرشو بهت بد  بعد یه فندق دیگه بزار بغلت به کل اون روزای سخت فراموش کنی

مرسي عزيزم 

اين ماه انشالله ميخوام اقدام كنم 

توروخدا برام دعاكنيد 

زود بارداربشم

بچم صحيح و سلامت بياد بغلم 

روحيم بهتربشه 

عزیزم چه خوب  بنظرتون جنسیت مثل هم باشه خوبه ؟ یا متفاوت

من چیزای ترش ولی بعدش معده ام اذیت میشه. وقتی شیرین بخورم هوسش رو ندارم ولی بعدش حالم خوبه

یه دختر یه پسر دارم 

یه دختر دارم تا نداره