2777
2789
عنوان

خونریزی شدید.کسایی که دوفاستون مصرف کردن خواهشا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 22301 بازدید | 38 پست
البته من سونو رفتم گفت رحمت بزرگ شده و پر از میومه! درمان قطعیشم هیسترکتومیه! حالا فعلا کجدار و مر ...

همون هیسترو منطورشونه   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون دوره اول بعد از دوفاستونم وحشتناااااک بود.انگار گوسفند سر بریدن! آخر قرص جلوگیری  DE خو ...

من  تیکه تیکه   شدیدااا    الان یه مسکن خوردم  دردم  بهتر  ..از ترس دارم میمیرم البته من یه یکسالی هست کم‌میشدم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
احتمالا جدار رحمت خیلی ضخیم شده بوده الان داره ریزش می کنه

واقعا  موندم این همه  لخته  کجا بود اخه  😭😭😭

شما چه کردین   من  روز ۳ پریودیم   و حشت کردم

سلاموتورد خدا کمکم کنید منم ۱۰ روز دوفاستون خوردم ، ۵ روز بعد از قطع پریود شدم و شدت خونریزیم خیلی زیاده طوری که به کارای روزمره ام نمیرسم حالا چیکار کنم ، چی بخورم خونریزیم کمتر شه

سلاموتورد خدا کمکم کنید منم ۱۰ روز دوفاستون خوردم ، ۵ روز بعد از قطع پریود شدم و شدت خونریزیم خیلی ز ...

سلام نگران نباش   من دوتا  سقط داشتم   اینجوری دردو  خونریزی نکردم  هیچی نیست  .. من روز ی دونه استامینفون ساده خوردم   واسه دردم  ..امروز روز  ۸   کمتر شده   ..  من حدسم اینه  ضخلمتمون  بالاست   که اینجوری خونریزی کمیکنیم  ..  زنگ زدم به دکتر  روز ۳  گفت از قرصته  گفتم   دارم میمیرم   گفت مسکن مخور... من قرص اهن و فولیک اسیدم خوردم .. روزی یه بشقاب پر  عدس   میپختم   فقط عدس خالیو    نمل فلفل زردچوبه  بزن   با یه کم ابلیمو خوردم ..  مایعات  زیاد بخور    کمپوت  اینام خوبه میوه هم بخور

الهی فدات شم مرسی که وقت گذاشتی

خدا نکنه

واقعا  موندم این همه  لخته  کجا بود اخه  😭😭😭

واي واي من ميام اين پيام ها رو ميخونم يكم آروم ميشم اين دكتره آشغاله احمق براي قطع پريودي به من دوفاستون داد اگه بدونين چه بلايي سرم اومد لخته لخته انگار شيره آب بازه،من كلا ١٠ تا دونه خوردم بنظرتون اثرش از بدنم ميره خوب ميشم؟؟

طولانی شد ببخشید خلاصه اینکه همیشه روز3به بعد خونریزیم کم میشه ولی الان4روزه واقعا شدید خونریزی دارم ...

سلام اين پيامتون براي سال ٩٤ ولي من الان خوندم هم براتون ناراحت شدم هم اينكه يكم آروم شدم اينا رو خوندم چون فهميدم پس واقعا عوارض قرصه،دوفاستون به من نساخت من الان حوري لخته ازم مياد كه نميتونم خودم و جمع كنم راه ميرم انگار سره گوسفند و بريدن كلا ١٠ تا دونه خوردم و ديگه نخوردم،اصلنا ديگه دوس تدارم قرص ديگه اي بخورم بنظرتون چند ووز بعد اثرش ميره ازم؟ خوب ميشم؟ يا همينجوري ديگه ميمونم؟ حال روحيم خيلي خرابه اين قرصاي هورموني همه آشغال و پر عوارضن

سلاموتورد خدا کمکم کنید منم ۱۰ روز دوفاستون خوردم ، ۵ روز بعد از قطع پریود شدم و شدت خونریزیم خیلی ز ...

منم دقيقا مثل شمام،داغونم روحيم و باختم،اثرش كي از بدن ميره؟؟؟؟