2777
2789
عنوان

خونریزی شدید.کسایی که دوفاستون مصرف کردن خواهشا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 22298 بازدید | 38 پست

منم قرص دوفاسترون خوردم دوره اوله حین خوردن قرص لکه قهوه ای داشتم بعد تموم شدن قرص خونریزی شدید ولخته خون، منم تاحالا چنین پریود زیادی روتجربه نکرده بودم. انگار گوسفند سر بردی حتی نشستم از یچخجال وسیله بردارم کف سرامیک روخونی کردم همینجوری رفتم حموم درحالی که من 3 تا نوار بهداشتی گذاشته بودم. چقدر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاموتورد خدا کمکم کنید منم ۱۰ روز دوفاستون خوردم ، ۵ روز بعد از قطع پریود شدم و شدت خونریزیم خیلی ز ...

سلام عزیزم منم دوفاستون خوردم خون ریزی خیلی شدید گرفتم واقعا وحشت کردم شما چطور مشکلتون برطرف شد 😭😭😭

سلام دوستان منم دقيقا همينجوريم خونريزي شديد و دل درد🥺فكر ميكنم از عوارض قرص دوفاستون هست چون من هردفعه خوردم همينجوري شدم واقعا ديگه از دكتر رفتن خسته شدم و نا اميد 😔چرا ما خانوما بايد اينقدر زجر بكشيم آخه

سلام دوستان منم دقيقا همينجوريم خونريزي شديد و دل درد🥺فكر ميكنم از عوارض قرص دوفاستون هست چون من هر ...

دوستان میشه بگید چیکار کردین درست شد؟ من ۷ماه و نیم بعد از سزارین پریود شدم‌، اولش سه هفته لکه بینی بود ده روز پاک شد بعدش خونریزی شروع شده، تقریبا سه هفته هست خونریزی شدید و لخته های بزرگ، دکتر گفت ضخامت رحم زیاد شده بهم دوفاستون داد چند روز اول که خوردم شدت خونریزیم یکم کم شد اما هنوز قرصا تموم نشده دوباره خونریزیم شدید شده

واي واي من ميام اين پيام ها رو ميخونم يكم آروم ميشم اين دكتره آشغاله احمق براي قطع پريودي به من دوفا ...

وای من برای اندومتریوز برام نوشت شبی دو تا ب مدت ۳ ماه پشت سر هم

اولا ک هنو ده دوازده‌ تاشو نخورده ودم ک پریود شدم

بعدممم چشمتون روز بد نبینه

اینجور هیچوقت پریودی نداشتم شدید شدید شدید

همینجوری بادی پد عوص کنم

من اون دوره اول بعد از دوفاستونم وحشتناااااک بود.انگار گوسفند سر بریدن!آخر قرص جلوگیری DE خوردم تا ...

دوفامد باعث میشه خونریزی زیاد بشه !؟ به منم داده دکتر زنان ،من یه ماهه پریودم پشت هم خونریزی دارم 

طولانی شد ببخشید خلاصه اینکه همیشه روز3به بعد خونریزیم کم میشه ولی الان4روزه واقعا شدید خونریزی دارم ...

منم دو تا قرص خوردم خونریزیم شروع شد و وحشتناک خونریزی دارم الان روز هشت خونریزی دارم زیاد  ،مجردم ، نمی‌دونم چکار کنم 

طولانی شد ببخشید خلاصه اینکه همیشه روز3به بعد خونریزیم کم میشه ولی الان4روزه واقعا شدید خونریزی دارم ...

دوفامد خوردید عزیزم ،من دو تا خوردم خونریزی دارم شدید مثل شما ، مجردم ،دکتر زنان داده اصلا خونریزیم ده روز قطع نمیشه