2777
2789
عنوان

خیلی کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 32 پست
خیلی ازتون ممنونم.امیدوارم که توی زندگی هیچ وقت مشکلی نداشته باشین.و در  دلتون ارامش برقرار باش ...

مطمعن باش اگه دخترت بزرگتر میشد ممکن بود ازشرایط جسمانیش غصه میخورد   شماهم خانم خیلی بزرگواری هستین که با اون شرایطش پذیرفته بودینش وهیچ وقت گله ای نکرده این مطمعن باش این دخترت فقط برای امتحانت بوده که ازاین امتحان سرافراز دراومدین وازاین به بعد بهترینها نصیبتون میشه   خدا نخواسته بیشتر ازاین شما اذیت بشین یا دخترتون درآینده معذب وشرمندتون باشه که این همه بهش رسیدگی میکنید   براتون آرزوی آرامش وصبر دارم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعن باش اگه دخترت بزرگتر میشد ممکن بود ازشرایط جسمانیش غصه میخورد   شماهم خانم خیلی بزرگ ...

خیلی ازتون ممنونم‌.و امیدوارم بهترینها نصیب دل پاکتون باشه

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه