2777
2789

یه گروه زدن تو واتساپ منم اصلا اهل چک کردم گروه اینا نیستم حوصلم نمیکشه از اونورم درس میخونم اینا نمیدونن ندیدم به من خوش امد گفتن من ندیدم حالا دیروز حالم بد بود خواهرشوهرم ۱۰ بار زنگ  بعد به من چرا جواب نمیدی منم گفتم حال ندارم حالم بده شبش پیام داده چرا جواب ندادی تو گروه اینا ضایع کردی مارو جلو جاریت

بهونشه گروه رو زدن ک چی مهمونی هفتگی بزارن ک بیان خونه های ما. من واقعا حوصلم نمیکشه خیلی جمعیتشون زیاده من کم سنم از اون ور شرایط مالیمون هم باید درنظر بگیرن 

مطمئنم جاریمم یبار صدا کنه به خاطر بچه میگن اون صدا نکنه مگه دیوانم خودمو بیچاره کنم بیان خونه تازه عروسیم رو خراب کنن چطوری جواب خواهرشو بدم محترمانه باشه دیگه کاری به کارم نداشته باشن اینم بگم شوهرمم جوابشونو نداده تو گروه

یعنی چی تلفن جواب نمیدی و بعد میگی حال نداری 

بعد ۱۰بار زنگ و تماس و اینا

بیماری خاصی داری

وگرنه خیلی زشته اینجور رفتار کردن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یعنی چی تلفن جواب نمیدی و بعد میگی حال نداری بعد ۱۰بار زنگ و تماس و اینابیماری خاصی داریوگرنه خیلی ز ...

آره سندرم قبل پریود دارم از درد داشتم گریه میکردم بعدم آدم مگه همیشه در دسترسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یه پیام بزار گروه سلام احوالپرسی کن بعدم بگو خیلی اهل فضای مجازی نیستم و برا اینکه سوتفاهم پیش نیاد گروه رو ترک میکنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خب میخوان هر چند وقت یبار بیان خونت ؟

همین یباره یا ادامه داره ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

قشنگ محترمانه بگو عزیزم منم سرم شلوغه درگیر درسم هستم یا با همسرت صحبت کن باهاشون صحبت کنه بگه من دوست ندارم خانومم تو فضای مجازی و گروه‌های خانوادگی باشه همین توپ بنداز تو زمین همسر جان 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بگو عزیزم فعلا تو موقعیت دوره مهمونی نیستم نوبتای من و نگه دارین برا بعدا

میدونی چرا پایه نیستم برا من اشپزی کاری نداره ولی قضاوتاشون بی ادبی نوه ها خستم کرده سر صدا همه چی

فکر کن من یه هفته بگم نمیام جنگه دیگه

حد و حدود داشتن خوبه

ولی توام خودتو خیلی جدی گرفتی دیگه

میره سمت گوشت تلخ بودن

خونه تازه عروسیت هم بالاخره موزه نیست که

رفت و آمد توش باشه ولی به اندازه

خلاصه ی کلامم اینه اول عروسی ازون طرف بام نیفتی

۱۰بار زنگ پیام و اینا چطور میشه جواب ندی

مگه ی تلفن جواب دادن چکاری داره 

زایمان کنی میخای چیکار کنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

از اون ده بار باید دفعه سوم روجواب میدادی ، یکارایی بی احترامی به شخصیت خودته ، خودتو در خد بی لولی اونا پایین نیار.

حالا مکه تو‌گروه چی گفته که بخاطرش انقد زنگ زده؟

سندرم قبل از پربود شد بیماری خاص؟

همون اول جواب میدادی از سر خودت وا میکردی .در مورد مهمونی هم بگو من خیلی حوصله شلوغی ندارم 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...