2777
2789
عنوان

خیلی کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 32 پست
توتایپک قبلی نوشتی که دخترت مریض بود عزیزم  خدابهت صبربده   اگه میموند با اون مریضیش که می ...

من خیلی ادمه شادی بودم با دخترم کیف میکردم.من همیشه با لحن بچگونه بجاش با همه حرف میزدم.به همه میگفتم چجوری با بچهاشون رفتار کنن.خیلیها این جور بچهارو قایم میکنن.ولی من لذت میبردم.میگفتم مگه چیه هر بچه ای یه جوره.یه قیافه ای داره بچه منم اینجوریه .من همینجوری میخامش.ولی نمیدونم چرا خدا به دلم رحم نکرد.همش با خودم فکر میکنم نکنه ریا کردم.ولی اصلا یادم نمیاد که ازش بنالم.فقط دلواپس اینن بودم که از غذا خوردن لذت نمیبرد.شاید همین ناشکریم بوده و خدا اینجوری تنبیهم کرد😭😭😭

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز دلم  پسرت بهت نیاز داره  تو باید بخاطر اون ادامه بدی و کنار بیای🥺🥰❤🙏🏻

حتی دیگه به پسرمم نمیتونم ارامش بدم

بعضی وقتها منم اینجور میشم از همه چیز خسته میشم .کاری نمیشه کرد باید زندگی کرد 

وای که چقدر سخته همش باید به خاطر بقیه تحمل کنی.من کل زندگیمو همین کار کردم.همه از مهربونیم میگنن.از خانوم بودنم.دیگه بدم میاد که همه ازم تعریف میکنن.دلم میخاد با همه برم به جنگ بگم دیگه اون مرده.بیخیال بشین

خب خوبه که ازت تعریف میکنن حتما خانوم خوبی هستی دیگه 

از همین خستم همش باید تحمل کنم.قصدم این نبود که از خودم تعریف کنم.من خودمو باور ندارم که اینقدر خوب باشم ولی میگه اگه همه میگن من خوبم چرا همه جوره به بدترین شکل آزمایش شدم و بدترین عذابها نصیبم شده.

بله عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته 🥺 یه مدت تحت نظر روانشناس باشید باهاش صحبت کنید و راهکار هاش را ان ...

فعلا که حال بیرون رفتن ندارم.ممنونم از راهنماییتون

از همین خستم همش باید تحمل کنم.قصدم این نبود که از خودم تعریف کنم.من خودمو باور ندارم که اینقدر خوب ...

خودتو باور کن خب .عذاب سختی ها هم خواست خدا هست اون تصمیم گیرنده همه چیزها هس انشالا همه چیز بهتر میشود

الهی عزیزم  مشاوره تلفنی فعلا انجام بده  اسنپ دکتر و یا سایت های دیگه  حتما نیازه ...

خیلی شرمنده من میام و ناراحتتون میکنم.برای همین میام اینجا دردل میکنم.اخه با خانواده نمیتونم درددل کنم خیلی عذاب میکشن بخاطر من.😔😔😔

الهی عزیزم  مشاوره تلفنی فعلا انجام بده  اسنپ دکتر و یا سایت های دیگه  حتما نیازه ...

الان رفتم پیش دخترم یکم سبکتر هستم.من مشکلم اینه که همه حتی شوهرم میگه صبوری کن.اخه مه یه نازنین دختر از دست دادم.البته شوهرمم خیلی ناراحته ولی میگه به خاطر پسرمون صبوری کن.

خیلی شرمنده من میام و ناراحتتون میکنم.برای همین میام اینجا دردل میکنم.اخه با خانواده نمیتونم درددل کنم خیلی عذاب میکشن بخاطر من.😔😔😔

الان رفتم پیش دخترم یکم سبکتر هستم.من مشکلم اینه که همه حتی شوهرم میگه صبوری کن.اخه مه یه نازنین دخت ...

الهی عزیزم 

خداراشکر که بهتری 

رفتن پیش دخترتون خیلی حالتون را بهتر میکنه 

اتفاقا صحبت کردن دربارش و گفتن خاطراتش خیلی بهتره واستون و بهتون کمک میکنه باهاش بهتر کنار بیای مهربونم

نه عزیزم تا ۶ ماه هم هر روز گریه کنی عادیه و باید مرحله سوگواری را باید بگذرونی 

مهربونم الان کاملا عادیه که حالت خوب نباشه

غم خیلی خیلی سنگینی را پشت سر گذاشتید و حتما یکم دیگه مثلا ۳۰ روز دیگه که کمی بهتر شدید برید روانشناس 

اتفاقا گریه و سوگواری خیلی خوبه و باعث پذیرش بهترتون میشه 

دردو دل کردنم خیلی خیلی خوبه عزیز دلم 

حتما غسل صبر کنید 

ان شاالله هرچه زودتر قلبتون آروم بشه 🥺🙏🏻

الهی عزیزم  خداراشکر که بهتری  رفتن پیش دخترتون خیلی حالتون را بهتر میکنه  اتفاقا ...

خیلی ازتون ممنونم.امیدوارم که توی زندگی هیچ وقت مشکلی نداشته باشین.و در  دلتون ارامش برقرار باشه.