2777
2789

بچه ها سلام 

کسی هست از بیمه نیروهای مسلح واسه دندونپزشکي استفاده کنه ? میدونيد قیمتش ها چطوريه ? الان هزینه عصب کشی با احتساب بیمه نیروهای مسلح چقدر میشه ? 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بيمه اشو ندارم ولي رفتم عكس بگيرم جايي كه محصوص اوناست براي خودشون كارا مجاني يا كم قيمت بود ب ...

برای پرسنل رایگانه ولی خانوادشون باید ۱۰ درصد بدن 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
شما مطمئنی ? قیمتی که گفتی جدیده ? 

بین دهم تا ۲۰مهر تقریبا هر روز دندون پزشکی بود قیمتی که گفتم برای اون تایمِ

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
مرسی عزیزم ، پس زیاد گرون نشده  عصبی کشی حتما باید در دو جلسه انجام بشه ?

نه برای منو همون موقعی که عصب کشی انجام داد با مواد همرنگ پر کرد 

۵ تا دندون داشتم یک روز در میون رفتم همش انجام شد 

آخرشم یه جرم گیری میکنن دندونات صدفی میشه😁

ولی برو بیمارستان یا درمانگاههایی که برای خود نیروهای مسلحه نه درمانگاهایی که باهاش قرار داد دارن.

مثلا اگر تهرانی 

درمانگاه اتکا خ رجایی 

یا درمانگاه شهدای ژاندار مری خیابون منیری جاوید تو میدون انقلاب 

یا بیمارستان ها