2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شیرینه حتما بخون 

روحت سبک میشه ،احساس آرامش میکنی 

با خدا درد و دل میکنی ...مگه روی هم رفته چقدر وقت میبره،این همه ما داریم وقت سر میکنیم لااقل یه کار مثبت کنیم

آرزوی سلامتی و شفای تمام بیماران...اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚

از کم شروع کن 

هر روز یه وعده رو بخون کم کم عادت میکنی

خواصش و بخون

نماز خوندن کلا ۱۰دقیقه هم‌طول نمیکشه اما آرامشش وصف کردنی نیس

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
خیلی شیرینه حتما بخون  روحت سبک میشه ،احساس آرامش میکنی  با خدا درد و دل میکنی ...مگه رو ...

هر کاری می کنم نمیتونم کاری برام پیش میاد یا تنبلیم میشه از اطرافیان خجالت  میکشم مخصوصا همسرم میگه باز  نماز میخونه 

هروقت موقع اذان شد تلویزونو روشن کم زیادش کن وقتی اذان گف صداش قشنگ میپیچه توی خونه قشنگ حس معنوی پیدا میکنی سعی کن باهاش انس بگیری بعد سری بلند شووو برو نماز بخون بگو خدا منتظرمه این صدای اذان از سوی خداست برای صدا کردن من برای نماززز 

بگو اگ دیر کنم خدا ناراحت میشه  یا غیبت میخورم  یا اگ دیر برم ـ. ......   اینطوری حس کن اینا کمکت میکنه نماز بشه اولولیتت گلم  بازم اگ خواستی میتونم کمک کنم 

هر کاری می کنم نمیتونم کاری برام پیش میاد یا تنبلیم میشه از اطرافیان خجالت  میکشم مخصوصا همسرم ...

اهمیت نده شیطان جلد همه میره تا تورو منصرف کنه  بگو تکلیفی هست ک باید انجام بدم اون دنیا روم بشه  ب خدا نگا کنمو

هر کاری می کنم نمیتونم کاری برام پیش میاد یا تنبلیم میشه از اطرافیان خجالت  میکشم مخصوصا همسرم ...

بذار اصلا بگن دوباره داره نماز میخونه،لبخند بزن بگو با افتخار دوباره میخونم...کاری هم برات پیش بیاد بغد لتمام کارت بخون 

ببین اگه خیلی مشغول باشی اگه شده قضا بخون ولی با اراده و از ته دل بخون 

عزیزم عمرباعزت داشته باشی اما بفکر آخرتمون باشیم حداقل با همچین کارایی ،هیچ‌وقت ضررنمیکنیم

هروقت موقع اذان شد تلویزونو روشن کم زیادش کن وقتی اذان گف صداش قشنگ میپیچه توی خونه قشنگ حس معنوی پی ...

اذان هم میزارم اما راستش هم اطرافیان مسخره می کنن، ناراحت میشم هم اینکه میترسم میگم شیطان و جن اینا نیان اذیتم کنن آخه میگن اونایی ک نماز میخونن شیطان و جن هی میرن سمتش،

بذار اصلا بگن دوباره داره نماز میخونه،لبخند بزن بگو با افتخار دوباره میخونم...کاری هم برات پیش بیاد ...

اخه گناه من زیاده یعنی خدا قبول می کنه 😞😞😞😞😞😞

اخه گناه من زیاده یعنی خدا قبول می کنه 😞😞😞😞😞😞

شک نکن قبول میکنه 

همین الان بلندشو بخون

خجالت هم نکش اصلا 

سختیش همون بار اول هست