2777
2789
عنوان

قدم نو رسیده😍

448 بازدید | 28 پست

سلام بچه دوم جاریم هفته دیگه به دنیا میاد دختر داره بنظرتون ۵۰۰بسه بدم به عنوان کادو یا همون؟ پلاک طلا بخرم؟

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

خوبع500😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه توانایی مالی داری طلا و پلاک بخر ولی اگه نه همون پول هم کافیه 

مهم نیته

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

طلا بخر 

اگر پولشو داری

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

هر چقدر بدی اونم برات میاره دیگه مونده به وضعیت مالی خودت😁

ان شالله توام به زودی مادر بشی🌹💚

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
به من مبالغ متفاوتي دادن جاريا،٣٠٠/٥٠٠ ولي من براي بحشوت طلا خريدم در حد ٢ تومن به شان خودمون نگاه ...

بالاخره باید ببینی چجوری احترام میزارن که احترام بزاری ما همیشه بیشترین احترام رو بهشون میزاریم ولی متاسفانه اونا اینجوری نیستن

کادو دادن یه چیزیه که کاملا به عرف خانوادگی ربط داره  هر چیزی که توی خانواده همسرت عرفه همونو ...

رنج بین ۱۰۰تا۳۰۰ولی خب همیشه ما بیشتر از عرف گذاشتیم