2777
2789

برای تولد پسرم لباس خیلی خوب میخوام

یا برند باشه 

یا ترک

یه جا بگین برم خرید کنم بیام

نمیتونم برم مثلا همه مغازه های بهار رو بگردم

خواهرم همیشه از دیجی کالا میخره، خوبیش اینه اگه خوشت نیاد میتونی مرجوع کنی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

از چلک سعادت آباد بگیر ووووییییی لباس هاش حرف نداره👌🏻دلت میخواد همرو بگیری 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از همون بهار مى گيرم

اتفاقا با اين كه راهم دوره تا اونجاتقريبا دوساعت فاصله است 

دوست دارم برم از نزديك ببينم و خريد كنم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
لباسای دیجی ک اصلا بدرد نمیخوره ب نظر من

😐😐😐احتمالا تا حالا لباسای برندشو ندیدی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

از آنلاین شاپ های ترکیه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
لباسای دیجی ک اصلا بدرد نمیخوره ب نظر من

منم همینجور فکر میکردم

اخرش گفتم بذار بخرم ببینم چجوریه حتی از برند هاش هم نخریدم ولی کیفیت دوخت و پارچه به نسبت قیمت واقعا خوب بود

من طبق مشخصات پارچه خرید کردم نه نظرات چون بعضیا انتظار دارن مثلا با۱۰۰ ۱۵۰تومن چیز فضایی بخرن!

گفتم اگر خوب نباشه مرجوع میکنم ولی همشون واااقعا با کیفیت بودن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منم همینجور فکر میکردم اخرش گفتم بذار بخرم ببینم چجوریه حتی از برند هاش هم نخریدم ولی کیفیت دوخت و ...

من تاحالا چیز دیگه ک خریدم...اما لباس فقط ی سرهمی ازین خرگوشیا خریدم ک خوب بود...اما  بقیه لباساش اون زیبایی ک بقیه لباسا دارن رو نداره...یا شایدم عکساش اینجوریا نمیدونم

منم همینجور فکر میکردم اخرش گفتم بذار بخرم ببینم چجوریه حتی از برند هاش هم نخریدم ولی کیفیت دوخت و ...

دقیقا مارکهای معروفش که مشخصه همون جنسهای عالیه مغازه هاست حتی قیمتاش کمتره، مثلا برای نوزاد کارترز می‌خرید همیشه که واقعا باکیفیته، هر سرهمیش بالای 300تومن بود ولی جنسش عالیییی

نمیدونم شاید عزیزم...خب مثلا یک نمونه عکسشو بزار

من عکس لباس خواهرزادمو چرا باید داشته باشم😐 ولی برو تو قسمت بچگانه اون پایین اسم برندها هست وارد هر کدوم بشی تمام اجناس برای همون مارک هست، مثلا برای نوزاد همیشه کارترز میخرید