2777
2789
عنوان

سفارش به دیجی کالا

511 بازدید | 12 پست

بچه ها ما پول دو تا پرده داده بودیم الان یه دونه اورد مامورپست.. نمیدونستم باید همونجا چک کنم من.. بسته رو که بازنکرده بودم اومدم داخل دیدم یه دونه س.. کد سفارش رو هم دادم زد مامور😭😭.. بنظرتون میتونم پیگیری کنم یا از دستم رفت😭؟؟؟؟

مزخرف شده دیجی کالا‌. اصل خرید ینی حضوری واقعا 

هنوز توی ایران خیلی ضعف دارن توی خدمات دهی

جدیدن هم ک اجناس فیک و کارتن پاره و دست  دوم داره میفرسته واسه مردم.. 

فقط بدرد بررسی و نظر خوندن میخوره. بعد بری خودت جنس رو در یه مغازه ببینی و بی دردسر خرید کنی

کارشناس همه مسائل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خریدتون رو بررسی کنید مطمئن بشید که شما دو تا ثبت کردید و پول برای دو تا پرداخت کردید. بعد در خواست بدید با بارکد بسته بندی عکس بفرستید. هیچ مشکلی نیست بررسی میکنن و یا اون یکی هم میفرستن یا اینو میان میبرن و پولتونو پس میدن. 

مزخرف شده دیجی کالا‌. اصل خرید ینی حضوری واقعا  هنوز توی ایران خیلی ضعف دارن توی خدمات دهی جد ...

من حدودا چهار ساله دارم تمام خریدامو اینترنتی انجام میدم هیچوقت نه کارتن پاره نه جنس خراب و به درد نخور تحویل گرفتم. فقط خوشحالم از اینکه چیزی رو که میخوام به قیمت پایین تر در خونه تحویل میگیرم به جای اینکه برم چندین ساعت تو مغازه ها بگردم و بهم بگن این رنگش تموم شده اون سایزشو نداریم و آخرشم چیزی رو که میخوام پیدا نکنم.

خرید اینترنتی قلق داره که باید بلد باشین.  

من حدودا چهار ساله دارم تمام خریدامو اینترنتی انجام میدم هیچوقت نه کارتن پاره نه جنس خراب و به درد ن ...

من خودمم از جاهای مختلف خرید میکنم حتی با تخفیف خوب‌ به قلق خرید نیست سیستم انبار داریشون یه کم ضعیف شده آگهی استخدام انبارداریشم مدام تو کانال ها میبینم. یکمم گرون تر از جاهای دیگس.. این گرونی شامل خیلی از وسیله هاش میشه که توجیهیم نداره. 

بخصوص تو بحث گارانتی ک فقط بدرد همون تهران و کرج میخوره. گوشی دوستم مشکل پیدا کرد گارانتیش تهران بود حالا یه هزینه کن بفرستی بعد معلوم نیس چجوری تعمیر شه دوباره هزینه بازگشت و پست بدی.. خب یکم برای این چیزا اذیت کنندس وقتی میتونی از نمایندگی ها شهر خودمون راحت خدمات بگیریم. خیلی وقتا هم چیزی که عکسشو میزارن با چیزی ک میفرستن بشدت فرق داره.. 

مشتری که دیگه علم غیب نداره ..اعتماد میکنه

کارشناس همه مسائل
من خودمم از جاهای مختلف خرید میکنم حتی با تخفیف خوب‌ به قلق خرید نیست سیستم انبار داریشون یه کم ضعیف ...

گوشی باید با دقت خرید میکرد تا چیزی بخره که گارانتیش براش قابل استفاده بشه. از بیرون بازار موبایل هم حضوری خرید کنین خیلی زیاد پیش میاد گوشی خراب و مشکل دار باشه و بعدش برید دنبال گارانتیش اصلا هیچ کاری براتون نکنن. من صدها وسیله از دیجیکالا خریدم که عینا بیرون قیمت کردم و گرون تر بوده. حتی بعضی چیزا رو از قیمت روی جلد ارزون تر میده. شما مجبور نیستی چیزی رو که فکر میکنی دیجی داره گرون میده ازش بخری! باید خیلی دقیق مقایسه و بررسی کنی. قلق که میگم همیناست. 

گوشی باید با دقت خرید میکرد تا چیزی بخره که گارانتیش براش قابل استفاده بشه. از بیرون بازار موبایل هم ...

لذت خرید فقط ترب. شعارشونم اینه درد دلا رو از دیجی کالا بخون از ترب بخر😃

تازه مستقم با سایت فروشنده و خدماتشم خیلی با حوصله حرف میزنی و اطلاعات دیگه ای هم بخاین توی واتس اپ راهنمایی میکنن‌.

من ک تربی شدم شدیدن. از سیاهی زغال تا سفیدی گچ هم توش پیدا میشه‌‌. همین دیروزم یه هارد از یه فروشگاه خریدم اتفاقی توی آف زمستانه بود ایناشم هست ک دیجی دیگه نداره.. 

کارشناس همه مسائل
لذت خرید فقط ترب. شعارشونم اینه درد دلا رو از دیجی کالا بخون از ترب بخر😃 تازه مستقم با سایت فروشند ...

آره از اونجا هم زیاد میخرم. در کل خرید اینترنتی رو به حضوری ترجیح میدم به هزار و یک دلیل 😁 فقط برای بعضی چیزا حضوری حتما خرید میکنم از جمله کفش و لباس مجلسی.

آره از اونجا هم زیاد میخرم. در کل خرید اینترنتی رو به حضوری ترجیح میدم به هزار و یک دلیل 😁 فقط برای ...

لواشکم دیشب سفارش دادم😅😅😑 بالاخره ما هم دل داریم. 

کارشناس همه مسائل