2777
2789
عنوان

باردارا بیاین لطفا

105 بازدید | 16 پست

باردارم هفته پونزدهم بهداشت همشه اسرار میکنه که واکسن کرونا رو بزنم قبل از بارداری قصد داشتم بزنم اما حالا بخاطر جنینم میترستم ایا عوارضی براش داره؟؟ اخه یکی از اطرافیان زده ی مشکلاتی برا بچش پیش اومده میترسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بزن برای سلامتی جنین هم خوبه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

وااااااااااااااااا چه مشکلی؟؟؟؟ من دوز دومم رو زدم فهمیدم یک ماهه باردارم و هیچ مشکلی هم برای خودم و بچم پیش نیومد

البته من سینو فارم زدم و میگن برای خانم های باردار سینوفارم ازه همه واکسن ها سیف تر هستش

قصدم همینه اخه بعد از دوسال با کلی خون دل باردار شدم حالا بدرک بزار کرونا بگیرم ولی بچم سالم ب دنیا ...

من 6 ماه پیش واکسن زدم هنوزم دارم دردسراش رو میکشم ده بار دکتر رفتم ده تا 90 تومن فقط ویزیت دکتر دادم حالا داروهای هورمونیش به کنار

برو بزن برای سلامتی جنین هم خوبه

نمیدونم هرکسی ی چیزی میگه ولی نظر من اینه اگه خوبه چرا ب بچه های زیر دوازده نمیزنن حالا خانومای باردار ک ی جنین نازک و حساس ک هنوز چهار پنج ماهش بیش نیس و همه چیز از طریق بدن مادر جذبش میشه باید واکسن بزنه 

نمیدونم هرکسی ی چیزی میگه ولی نظر من اینه اگه خوبه چرا ب بچه های زیر دوازده نمیزنن حالا خانومای بارد ...

نمی‌دونم ولی اگه دقت کنی عزیزم باردار ها همیشه تو الویت بودن چون شما الان بدنت حساس تره

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
من 6 ماه پیش واکسن زدم هنوزم دارم دردسراش رو میکشم ده بار دکتر رفتم ده تا 90 تومن فقط ویزیت دکتر داد ...

خاله ام تو بارداری ی دوز زد ولی برا دومی دیگه رفت زایمان کرد بهداشت مجبورش کرد بزنه از اون روز دوماهه ک.مریضه همش