2777
2789

سلام خانوما سربچه اولم تا۴۰هفته رفتم دردنداشتم تاکیسه ابم پاره شدرفتم بیمارستان زایمان کردم خیلی سخت بودچون بدون درد رفتم حالاهمه میگن چون اولی اینجوری بوده دومی هم همینجوریه خیلی میترسم بازم کیسه ابم پاره شه دردم نگیره😓😫.شماچجوری بودین سر بچه هاتون؟توروخداجواب بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاره شدن کیسه آب خیلی طبیعیه لازم نیست بترسی

اکثر خانوما با پاره شدن کیسه آبشون وقت زایمانشون میشه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
من نمیخام امپول بزنن میخام دردم بگیره برم توخونه درداموبکشم

آمپول دردارو سریع میکنه خب یه دفعه ای راحت میشی من دو سانت بستری شدم آمپول زدن دو ساعته فول شدم یه ربع بعد دخترم اومد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

عزیزم معلوم نشد چرا کیسه آبتون پاره شده؟ برای من تو هفته 36 کیسه آبم پاره شد ولی من دیابت بارداری داشتم و از اول بارداری انسولین تزریق میکردم و قند هم کیسه آب رو نازک میکنه شانس اوردم تا 36 هفته بمن مهلت داد. 

Ich berge mich in deiner Hand
پاره شدن کیسه آب خیلی طبیعیه لازم نیست بترسی اکثر خانوما با پاره شدن کیسه آبشون وقت زایمانشون میشه

میدونم امانمیخام ایندفعه هم پاره شه سرقبلی خیلی اذیت شدم 

عزیزم معلوم نشد چرا کیسه آبتون پاره شده؟ برای من تو هفته 36 کیسه آبم پاره شد ولی من دیابت بارداری دا ...

من چون تایم بارداریم گذشته بوددیگه ۴۰هفته کامل بودم خودبچه فشاراوردپاره شد

اولی کیسه اب پاره شد بدون درد رفتم با امپول زاییدم  دومی دردم گرفت تا لحظه اخر خودشون کیسه رو ...

چقدخوب پس الکیه میگن اولی هرجورباشه بقیه هم همونجوریه

منم بچه اول کیسه ابم پاره شد و واقعا اذیت شدم ولی بچه دوم با درد رفتم و خیلی راحتتر زایمان کردم شما هم  نگران نباش اصلا دلیل نمیشه چون اپلی کیسه ش،پاره شده دومی هم همونطور شه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من نمیخام امپول بزنن میخام دردم بگیره برم توخونه درداموبکشم

منم سر هر دو بچم کیسه آبم تو خونه پاره شد بعدش دردام شروع شد،سر بچه اولم زود رفتم بیمارستان که اونجا هم له خاطر معاینه هایی که میکردن اذیت میشدم اما تو بچه دومم دو ساعت بعد از پاره شدن کیسه رفتم بیمارستان

عزیزم معلوم نشد چرا کیسه آبتون پاره شده؟ برای من تو هفته 36 کیسه آبم پاره شد ولی من دیابت بارداری دا ...

بچه ات چطور بود تو دستگاه رفت 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.