2777
2789
عنوان

امان از این روز زن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 61 پست
من نه کاربرآقا مقایسه کردن گفتن حضرت زهرا کادونخواست یعنی شما هم نخوایین    

خب اونم مرده دیگه😂 پیامبر هم کادو نخواستن پس مردا هم انتظار کادو‌ واسه روز مرد نداشته باشین😂

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا ما تو فامیل مورد قهر داشتیم😕 دیگه اونا که هدفشوت پر بازدید شدن نیست😕

نه ، منظور من به نی نی سایت بود

حجم زیاد تاپیک های دعوا برای روز زن ، ممکنه قسمت زیادیش برای پربازدید شدن باشن

زیاد این چیزا رو دیدم که در کمال ناباوری دروغ گفتن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نمیدونم والا ، باید ازشون بپرسیم🥴😂

والا انقدر آدم تاپیک میبینه پربازدید میشن، بعد مشخص میشه دروغ بوده! سوال پیش میاد که مگه پربازدیدی چیه آخه؟!

مگه توییتر و اینستا هست که از بازدیدش پول دربیارن آخه!!!

نه ، منظور من به نی نی سایت بود حجم زیاد تاپیک های دعوا برای روز زن ، ممکنه قسمت زیادیش برای پربازد ...

چی بگم والا ولی این یه موردو دوست دارم دروغ باشه😕 کی واسه روز زن دعوا میکنه اخهههه😪

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
والا انقدر آدم تاپیک میبینه پربازدید میشن، بعد مشخص میشه دروغ بوده! سوال پیش میاد که مگه پربازدیدی چ ...

دقیقاااا😑

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
والا انقدر آدم تاپیک میبینه پربازدید میشن، بعد مشخص میشه دروغ بوده! سوال پیش میاد که مگه پربازدیدی چ ...

اینو نمیدونم ولی چند وقت پیش تو روبیکا دیدم تاپیکای نینی سایت رو پربازدیداش رو برمیداشتن 😕 شاید واسه همونه میخوان تو چشم بیان😑😕

چی بگم والا ولی این یه موردو دوست دارم دروغ باشه😕 کی واسه روز زن دعوا میکنه اخهههه😪

در واقع به خاطر بالا رفتن سطح توقع و چشم و هم چشمی هاست 

وگرنه یه مناسبت شاد که نباید اینقدر به کام همه تلخ بشه

در واقع به خاطر بالا رفتن سطح توقع و چشم و هم چشمی هاست  وگرنه یه مناسبت شاد که نباید اینقدر ب ...

دقیقا😕 شاید یه نفر توقعش بالا نباشه ولی وقتی میبینی شوهرت تو اوضاع مالی خوبی نیست،حداقل حتی اگر یه عکس تبریک هم واست فرستاد قبول کن😕 تو اونموقعس که باید درک‌کنیش 😕 البته بلانسبت مردایی که کلا ببخشید ولی کرم دارن کلا نمیخوان تبریک هم بگن توقع کادو و تبریک هم نداشته باشن😕😂

اینو نمیدونم ولی چند وقت پیش تو روبیکا دیدم تاپیکای نینی سایت رو پربازدیداش رو برمیداشتن 😕 شاید واس ...

یه جمله درباره نی نی سایت همیشه صدق میکنه : (( نی نی سایت سرزمین عجایبه! ))

کلا همه چیزش عجیبه!

یه جمله درباره نی نی سایت همیشه صدق میکنه : (( نی نی سایت سرزمین عجایبه! )) کلا همه چیزش عجیبه!

دقیقااااا