2777
2789
عنوان

لخته شدن سیاهرگ شبکیه

681 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

کسی این مشکل رو داشته؟چند روز پیش به طور ناگهانی چشم راستم تار شد و بعداز کلی آزمایش و ام آر آی و عکس گفتن سکته چشمی بوده و سیاهرگ بسته شده.دکترا میگن بعد از ۶ ماه بر میگرده بینایی.الان یه روز دید کامل دارم و یه روز اصلا دید ندارم و نوسان داره.کسی اینجور بوده یا اطلاعی داشته باشه؟خیلی نگران و ناراحتم.پسر یکسال و نیمه دارم و مراقبت میخواد

به پزشکت اعتماد کن 

سلام اگر. هموطن خود را دوست دارید این پیام را به او برسانید
هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... بیاد تو گروه های مشکات رایگان بپرسه  توی تلگرام هست

آیدی شم اینه

@meshkat_group1 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم راست

پس نگران نباشید اگه برای این چشم هم اتفاقی افتاد ، چشم دیگتون سالمه 

از طرفی هیچکس بهتر از پزشکتون نمیتونه راهنماییتون کنه ، وقتی گفت برمیگرده یعنی خوب میشه 

فقط ازش بپرسید چیکار کنم که دوباره دچاره سکته چشمی نشم

درخواست دوستی قبول نمیکنم
دکتر رفته و تشخیص دادن که سیاهرگ بسته شده؟یا نرفته

عزیزم من دقیق در جریان نیسم ولی ی چیزایی درمورد سیاهرگ میگفت دوستم من دقیق گوش ندادم ولی اینو یادمه ک میگفت تار شده دیدش گاهی بهتر میشه ولی باز دیدش تار میشه 

پس نگران نباشید اگه برای این چشم هم اتفاقی افتاد ، چشم دیگتون سالمه  از طرفی هیچکس بهتر از پزش ...

بله از چندین دکتر پرسیدیم و بررسی کردن و گفتن بر میگرده و دارن آزمایشای مختلف انجام میدن ببینن علت چیه که رفع شه و تکرار نشه

بله از چندین دکتر پرسیدیم و بررسی کردن و گفتن بر میگرده و دارن آزمایشای مختلف انجام میدن ببینن علت چ ...

ان شاالله هیچوقت تکرار نشه 

دکتر بهنیا کلینیک نور تهران هم دکتر خوبیه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
بله از چندین دکتر پرسیدیم و بررسی کردن و گفتن بر میگرده و دارن آزمایشای مختلف انجام میدن ببینن علت چ ...

الان چشمتون چطوره 

من دو ماهه چشم راستم‌سکته کرده .واقعا حس بدیه

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html