2777
2789

تو محدوده گلومه انقدر فشارمیاره گوشامم درد میکنه چند روزیم هست سرم همش درد میگیره یخ میشم خدایا چ مرگمه پس این سردردا چین دیگ

گلوت درد میکنه یا با دستت لمس میکنی درد میگیره؟؟! 

سلام اگر. هموطن خود را دوست دارید این پیام را به او برسانید
هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... بیاد تو گروه های مشکات رایگان بپرسه  توی تلگرام هست

آیدی شم اینه

@meshkat_group1 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوزه داری؟

احتمالن لوزه هات عفونت کرده ک ب گوشتم زده 

کلن عفونت گلو ب سر و گوش میزنه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
لوزه داری؟ احتمالن لوزه هات عفونت کرده ک ب گوشتم زده  کلن عفونت گلو ب سر و گوش میزنه

خیلی لوزه هام بزرگ شدن چند سالی هست ک دکتر گفته عمل کنم ولی شک داشتم فکر میکردم از تیروئیدمه الان

خیلی لوزه هام بزرگ شدن چند سالی هست ک دکتر گفته عمل کنم ولی شک داشتم فکر میکردم از تیروئیدمه الان

ن اگ لوزه داری و دکتر گفته  

حتمن بخاطر اوناعه 

منم لوزه دارم  کافیه یکم سرما بخورم  از همه زودتر اونا درد میگیره 

دکترا اکثرن نمیگن عمل کن مگه خیلی بزرگ باشه ک هم رو‌تنفست اثر بزاره هم اینجور مواقع اذیت بشی 

برو عمل کن راحت شو

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من فکر میکردم غمباد دروغه تو داستاناست ولی من بغضمونگه نمی دارم اشکم دم مشکمه

عزیزم مال غصه زیاد و فشار روحیه منم زیاد اینجوری میشم 

گلاب و آب قاطی کن بخور استراحت کن بیرون برو به چیزایی که ناراحتت میکنه فک نکن خوب میشی

تاپیکامو نخون