2777
2789
عنوان

طلاق بدترین چیزه

618 بازدید | 33 پست

وقتی نزدیک ترین کَس برات غریبه ترین میشه

وقتی خاطرات خونه ای یادت میاد که دیگه از جلو درش هم نمیتونی رد شی

وقتی اون کوچه خیابون و وقتی توی مسیری ببینی از ته دلت آه میکشی نفس عمیق میکشی 

وقتی تو شهرت کلی باهاش خاطره داری هر جا بری یادش بیفتی که فلان روز فلان شب با هم اینجا اومده بودین 😭😭

وقتی عکسایی که تو گوشیته دلت نمیاد پاک کنی 😔

درد داره دررررررددددد 😭😭لعنت به کسایی که باعث جدایی میشن به هر طریقی

من و شوهرم با هم مشکلی نداشتیم دخالت های مادرش به اینجا کشوند همه چی و خراب کرد

هنوز جدا نشدیم یعنی من راضی به توافق نشدم حدود ۳ ساله دلم طاقت نمیاره خداااااا 

انگار موندن تو این وضعیت یه امیدی بهم میده ولی طلاق دیگه پایانشِ دیگه امیدی نیس 

وقتی فک میکنم فرداش مامانش میره واسش زن میگیره

وقتی فک میکنم بابای بچه یکی دیگه میشه دلم دااااغ میشه خداااا 😭😭😭😭😭💔💔

تو رو خدا برام دعا کنین اون چیزی که به صلاحمه زودتر بشه

اون چیزی که به صلاحمه دلم باهاش کنار بیاد 😔😔😭💔

اگه دوس داشتی یه صلوات برای نجاتم از این وضعیت بفرست 😔❤

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤

به حرمت فاطمه ی زهرا مشکلت حل شه

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به حرمت فاطمه ی زهرا مشکلت حل شه

ممنونم عزیزم مشکل همه حل شه مشکل منم حل شه 😔❤دلت آروم عزیزم

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤
ممنونم عزیزم مشکل همه حل شه مشکل منم حل شه 😔❤دلت آروم عزیزم

❤❤

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
برات آیت الکرسی خوندم عزیزم

ممنونم عزیزم منم برات میخونم 😔❤

طلاق همیشه بد نیس ..واس خیلی ها آزادیه

من شرایط خودم و گفتم ❤

عزیزم اگه دلت راصی نیست برو جلو..

چرا گذاشتی ب اینجا برسه..

جلوشو از هر وقت بخوای میتونی بگیری..

به شرط اینکه شوهرت بخوادت و اونم موندن رو ترجیح بده..

اما اگر یه دونه نمیخوادت با خاطراتش حذفش کن..چرا خودت رو بخاطر کسی ک ذره ای ارزش قایل نیست اینقدر عذاب میدی.. احساساتی نشو در مقابل کسی ک احساسی بهت نداره

طلاق برای من اتفاقا خیلی خوب بود و شروع روزهای خوب زندگیم بود 

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید 

زن بگیره اصلا ده تا بگیره 

نترسم که با دیگری خو کنی ، تو با من چه کردی که با او کنی؟

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
من شرایط خودم و گفتم ❤

اما عنوانت چیز دیگه گفت ..

در کل وقتی کسی که ب حرف ننش گوش میده و شریک زندگیش رو غریبه میدونه ببخشیدا باید بندازی توالت سیفون بکشی روش ..خیلی ببخشید اینو گفتم

لیاقت نداره...حیف از این عشقی ک شما بش داری 

امیدوارم خدا بهترینا رو سر راهت قرار بده و هر چه خیره برات پیش بیاد...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

وای عزیزم ،من خودم دارم جدا میشم،تک تک کلماتت ودرک

میکنم،ولی من مثل تو انقدر عاشق نبودم ،وسر کاری

که همسرم انجام داد ،خودم خواستم جدا شم،ولی

قلبم یه جوریه،وای تو چی میکشی باز عزیزم😭😭😭

اومیدوارم هرچی به صلاحت وخیر هست برات پیش

بیاد عزیزم❤

سلام خب بیشتر تلاش کن که برید سر زندگیتون.مثلا مادرشوهرت چه کرده؟ شوهرت ادم خوبیه؟

خیلی تلاش کردم خیلیییی با شوهرم حرف زدم چندین بار متاسفانه تا مادرشوهرم میفهمه دوباره خراب میکنه 

باعث طلاق خیلی ها شده با دخالت هاش

دیگه مغزم نمیکشه که چیکار کنم💔😔