2777
2789
عنوان

مامانایی ک دختر دارن میشه لطفا بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگوبهش ک خوشحالیم ک شدی یعنی تو ب عنوان دختر سالمی.اگ نمیشدی ما نگران بودیم ب روش نیار ک زوده.دختر خاهرم گریه میکرد چرا من شدم فلانی ک دختر خالشه نشده من گفتم چون تو سالمی و اون تا نشه همه نگرانشن اینقده خوشحال شد

مرسی عزیزم فقط نمیدونم چی بهش بگم 

بگو خانما تواین سن این اتفاق واسشون میفته و طبیعیه و نشانه سلامتیشونه منم شلوارتودیدم متوجه شدم بیااین پدوبزار که اذیت نشی و بغلش کن نازش کن یه جوری که خجالت نکشه بگوکاری داشتی بهم بگو منم همسن توبودم به مامانم گفتم

خدایا دلم سخت معجزه میخواهد
میشه بگین چی بهش بگم

قبل اینکه به‌شدت مورد خودش بگی.بگو دخترا توی سن بلوغ پریود میشن و در مورد پریود بگو.بگو هرکسی توی یه سنی میشه و نشونه سلامتی هس.اگه کسی پریود نشه بده.بعد ببین بهت میگه یا نه.اگه نگفت بگو راسی آجی توهم پریود میشی فکر کنم.چون توی شلوارت خاسم بشورم خون دیدم.نگران نباش منم هم سن تو بودم شدم بهش نوار بهداشتی بده و بهش تبریک بگو. و بگو به بابا و دادش و کسی دیگه نگو یه مسئله ی شخصیه

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
خواهرته دیگه بهرحال  اولین بارش هست؟ شاید چیزی نمیدونه در این باره  حرف بزن باهاش.

نمیدونم ولی فک کنم اولین بارشه 

ولی خب به احتمال زیاد چیزی نمیدونه اخه من تو مدرسه تمام این موضوع رو فهمیدم و خواهرم هم ک تا اومد وارد این مراحل بشه ک مدارس انلاین شد و مادرم هم بیمار بودن فک نکنم چیزی بهش گفته باشن 

نمیدونم ولی فک کنم اولین بارشه  ولی خب به احتمال زیاد چیزی نمیدونه اخه من تو مدرسه تمام این مو ...

خب توضیح بده براش کمکش کن حتماً الان خیلی استرس داره و نگرانه. 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.