2777
2789
عنوان

مامانایی ک دختر دارن میشه لطفا بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست
انگار مردی نمیدونی چی بهش بگی چیزیو بگو ک به خودت گفتن چیزی ک دوس داشتی ب خودت بگن 

من ک مامانم چیزی بهم نگفت از مدرسه فهمیدم و اون موقع فهمیدم ک برای منم اتفاق افتاده سریع به مامانم گفتم یه سری چیزایی بهم گفت ک از قبل میدونستم و اینکه دوست ندارم خواهرم بترسه یا از اینکه مامانم کنارش نیس ناراحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک مامانم چیزی بهم نگفت از مدرسه فهمیدم و اون موقع فهمیدم ک برای منم اتفاق افتاده سریع به مامانم گ ...

خب براش توضیح بده از خودت شروع کن بگو من هر ماه اینجوری میشم حتی مادر هم میشه چیز خیلی خوبیه باعث میشه سالم بمونیم تغییرات هورمونیه منم همسن تو بودم شدم و ازینا

ممنونم🤍  پدرم چند سال پیش فوت کردن داداش هم ندارم

خدا رحمتشون کنه.کلا بگو به مردا نگه.یه موضوع زنونه اس

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه