2777
2789
عنوان

بچه ها عمه مم چهارماهه فوت شده بخواب خواهرش و پسرش اومده که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد

خب عزیزم شما با این کارتون دارین روح اون عزیز رو اذیت میکنید تو اون دنیا

اون با این کارای شما باور نمیکنه که از این دنیا رفته

در واقع باور نمیکنه ک وارد دنیای جدیدی شده و بی تابی شما باعث شده وابستگی روحی ب این دنیا پیدا کنه

عزیزم کسی ک رفته دیگه رفته هرجقدرم عزیز باشه

حالا اگه خیلی براتون عزیزه از بی تابی هاتون کم کنید

ب روال گذشته ی زندگیتون برگردید

براش قرآن بخونید نذری بدین براش

با گریه و زاری فقط روح اون مرحوم رو آزرده میکنید

خب عزیزم شما با این کارتون دارین روح اون عزیز رو اذیت میکنید تو اون دنیا اون با این کارای شما باور ...

دست خودمون نیس هر چه به بی خیالی خودمون و میزنیم هرچه ازش جلو چشم بیاد ناخودآگاه اشکامون می‌ریزه نمی‌دونم چطوربگم ولی اصلا قابل فراموشی نیست

عکساشو مدام کلیپ میکنیم مزارش رو هر هفته چندبار میریم بچه هاش هرروز چند بار میرن خیلی سخته خیلی عزیز ...

عمر ایشون سرنوشت ایشون اینقدر بوده

اصن نیم درصد میشه احتمال داد ک ایشون شاید زنده بوده ک نبوده

دکتر ها حتما همه جیزو چک میکنن بعد گواهی فوت رو امضا میکنن

بذارید خواهشا روحش به آرامش برسه

اون نمرده فقط از کالبد جسمیه دنیوی درومده و به کالبد دیگه ای رفته

دست خودمون نیس هر چه به بی خیالی خودمون و میزنیم هرچه ازش جلو چشم بیاد ناخودآگاه اشکامون می‌ریزه نمی ...

بله درسته هر کسی که مرحوم میشه عزیز خانواده و دوست آشنا بوده ولی چه میشه کرد که تقدیر همه ی جانداران همینه

باید اطرافیان با این موضوع کنار بیان که اون خدابیامرزم باور کنه ک دیگه جایی و یا کاری تو این دنیا نداره

مطمئن باشین برا اون خیلی سخت تره ک رفتارهای شمارو میبینه و نمیتونه بهتون نزدیک بشه و باهاتون صحبت کنه

شما در آرامش باشین تا روح اون عزیز هم ب آرامش برسه

البته اگه براتون مهمه آرامشش

عمر ایشون سرنوشت ایشون اینقدر بوده اصن نیم درصد میشه احتمال داد ک ایشون شاید زنده بوده ک نبوده دکت ...

به ما گفتن تا ظهر مرخص میشه حالش خوب شد آوردنش داخل بخش دو روز داخل بخش بود این دو روز دکترش مشکلی براش پیش اومد نبود بعد دو روز حالش بد شد دوباره بردنش آی سیو قرار بود مرخص بشه اما سرش از آی سیو در اومد دو روز بعد هم اینتوبه ش کردن روال درمانش خوب پیش می رفت یهو همه چی بهم ریخت

به ما گفتن تا ظهر مرخص میشه حالش خوب شد آوردنش داخل بخش دو روز داخل بخش بود این دو روز دکترش مشکلی ب ...

یکی از همشهری های ما بعد ۱۰ سال که به سختی بچش شده بود چنوقت پیش خودکشی کرد فقط بخاطر یه دعوای پدر و پسری

بعد با خودم میگفتم خب دوسال کرونا بود اگه قسمتت مرگ بود که همون تو اون دوسال ازین دنیا میرفتی پس چه نیازی بود به خودکشی و دست بردن به کار خدا؟؟؟

شما یک عزیز از دست دادید

اگه یادتون باشه روزی ۶۰۰ نفر فقط به گفته تلویزیون بلکه بیشتر بر اثر کرونا فوت میشدن و ۶۰۰ طایفه رو عزادار میکردند

پس ببین فقط اوضاع شما این نبوده خیلی ها عزیز از دست دادن...

به ما گفتن تا ظهر مرخص میشه حالش خوب شد آوردنش داخل بخش دو روز داخل بخش بود این دو روز دکترش مشکلی ب ...

خیلی سخته درسته زندگی رو باید زندگی کرد نه برای از دست دادن عزیزی باقی زندگیه خودمونم از دست بدیم

یکی از همشهری های ما بعد ۱۰ سال که به سختی بچش شده بود چنوقت پیش خودکشی کرد فقط بخاطر یه دعوای پدر و ...

خیلی آرومم کردید ممنون که وقت گزاشتید. روزگارتون،بی دلواپسی باشه دوست خوبم🌺🌺🌺