2777
2789

سلام من از اول بارداری تاالان ک سه ماهمه معده درد و رفلاکس معده گرفتم ترش میکنه باعث تهوع ام میشه و سوزش و حالت گرسنگی دارم ولی تا غذا میخورم معده ام بهم میریزه سره بچه اولم هم مقداری اینجوری بودم بچم دختر بود یعنی اینم دختره؟؟؟؟؟ یا مامایی ک پسر داشتن هم اینجوری بودن؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
پسر
3
42%
دختر
4
57%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره البته من پسر ندارم اما دیذم ک برا هردو جنسیت اینحوری میشدن

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

من بچم دختره. دکتر بهم گفت کلا مشکل معده تو بارداری طبیعیه. 

باید حجم غذاهاتو کم کنی و تعداد دفعات رو بیشتر کنی. و چیزایی که معدتو حساس میکنه نخوری. من اگه پرتقال میخوردم معدم منو میکُشت

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗

ما تو طب سنتی میگیم نطفه می‌تونه کل مزاج مادر رو سرد و یا گرم کنه.

چون دختر طبعش سرد تر نسبت به پسر هست.

و رفلاکس معده ناشی از شدت سردی معده هست.

به احتمال زیاد جنین دختر هست.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

منم سر بچه هام تا آخر ماه چهار همش تهوع داشتم و چند باری هم ببخشید بالا آوردم 

بچه هام پسر هستند 

ولی اطرافم دیدم کسایی که دخترم باردار بودن همینطوری بودن 

ربطی به جنسیت نداره

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
منم سر بچه هام تا آخر ماه چهار همش تهوع داشتم و چند باری هم ببخشید بالا آوردم  بچه هام پسر هست ...

من اصلا تهوع شدید صبحگاهی یا بی دلیل تهوع نداشتم اصلا ولی وقتی معدم اذیت میشد و بهم میریزه فشار میاد و بالا میارم

من اصلا تهوع شدید صبحگاهی یا بی دلیل تهوع نداشتم اصلا ولی وقتی معدم اذیت میشد و بهم میریزه فشار میاد ...

خب طبیعیه دیگه فشار به خاطر همین بارداری و هورمون ها هست که تغییر میکنند وگرنه ربطی به جنسیت نداره عزیزم 

ان شاالله که سالم باشه و هر چی که خیر و صلاحه بشه و خواسته خدا با خواسته شما یکی باشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت