من پارسال زیاد گرفتم هنوز دارم ولی انقدر هوس کردم یکی بخرم که نگو😁
دنبال یه کتابم که عاشقانه قوی و جمله های احساسی خانمان سوز داشته باشه پیشنهاد ندارید؟
ایرانی هم باشه مشکلی نیست
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هوس عاشقانه کردم یه چیزی در حد بلندی های بادگیر یا یک کاسه گل سرخ
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
یاد نمایشگاه کتاب بخر صد افسوس کاش برگزار میشد دلم میخاد کتابخانه نیمه شب را بخرم
آره واقعا هزارتا کار میکنن یه نمایشگاه که دلخوشی سالیانه ما بود رو تعطیل کرده واقعا حیف