2777
2789
عنوان

گلوم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست
اره امیکرونه چون ما همه خانوادگی مریض شدیم گلو درد شدیم حتما برو دکتر قدرت سرایتش واقعا بالایه

ای واااای 🥺🥺🥺

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای واااای 🥺🥺🥺

نترس علاعمش خفیفه شدید نیس مثه انفولانزایه ولی مایعات گرم بخور مثه سوپ شیر دکترم حتما برو من دیشب واقعا داشتم از گلو درد خفه میشدم صب سریع رفتم دکتر دوتا امپول زد حالم واقعا خوب شد شوهرم از من زودتر گرفت اول گلوش درد میکرد گفتم قرص میحورم خوب میشم دیشب از شدت تب لرز بدن درد نخوابید صب اونم امد دکتر امپول زد اونم حالش بهتر شد

از گلو درد شروع میشه ولی اگه اول بری دکتر پیشگیری کنی خیلی خوبه واقعا من رفتم دکتر همه گلو درد بودند

واقعا میگی؟ میشه بپرسم که چه دکتری رفتی و چه داروهایی داد؟ انشااله که هیچکی احتیاجش نیفته 

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
واقعا میگی؟ میشه بپرسم که چه دکتری رفتی و چه داروهایی داد؟ انشااله که هیچکی احتیاجش نیفته 

اره بخدادکتر عمومی رفتم دارو برا بدن درد ژلوفن و مسکن داد با یه شربت برا سرفه اسمش اکسپکتورانت کدعین امپولاش اسمش نمیدونم دکتر بهمون نگف کرونایه ولی وقتی هرکس میاد دکتر گلوش درد میکنه یعنی چی از گلو درد شروع میشه دکتر فقط بهمون گفت اگه تنگ نفس پیدا کردین دوباره بیاین

اره بخدادکتر عمومی رفتم دارو برا بدن درد ژلوفن و مسکن داد با یه شربت برا سرفه اسمش اکسپکتورانت کدعین ...

ممنون عزیزم.. انشااله که هرچی زودتر خوب و سلامت شین

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر