2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین واقعا موندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم ولی الان راهنمایی میخوام  اخه اون موقع به من گفتت یه وقت کسی نفهمه بین خودمون باش ...

میتونی در حالتی ‌که عادی باشه یعنی مست نکرده بهش تهدید کنی ولی نه در اون صورت که دعوای بزرگی پیش بیاد 

یا بری پیش مشاور 

حقیقتش ما هنوز عقدیم و خیلی ندیدمش تو این حالت  خودش میگه در حد مستی نمیخورم و حد خودمو میدونم ...

ولش بزار خوش باشه اگه از حد نمیگذرونه وقتی برین زیر یک سقف کمتر میشه

همسر منم گاهی میخورد باهاش شرط کردم بیرون نره بخوره خونمون بخره بزاره گاهی بخوره یکی دو بار خونه خورد چون قول داده بود با دوستاش نخوره دید منم چیزی نمیگم که تو خونه نخوره ما هاست لب نزده

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
حقیقتش ما هنوز عقدیم و خیلی ندیدمش تو این حالت  خودش میگه در حد مستی نمیخورم و حد خودمو میدونم ...

خب گلم بهش بگو کمتر بخوره که اینایی که میگی یکم مست بوده ولی نه خیلی همسر منم یک وقتایی میخوره خیلی کم ولی به نظر من اشکالی نداره 

خوب اگر عقد هستی ته و.توی قضیه رو در بیار.

اگرمصرفش بالا باشه بعدا دچار مشکل میشی.

اگر خانواده ات جبهه گیری نمی کنند و پدر یا برادرت کمکت می کنند از اونا کمک.بگیر. مردها همو میشناسند. و متوجه میشند مقدار مصرفش چقدره و حال و اوضاعش چه جوریه.

مگه زیاد از حد میخوره از خود بیخود میشه

ما هنوز عقدیم

دوبار دیدمش تو این حالت یه بار خیلی خوابش میومد یه بارشم میخندید ولی تو همون دفعه دوم که دیدمش تو عروسی بودیم همون موقع یه خانم مسن حالش بد شد رفت بلندش کرد برد یجا بخوابه منظورم اینه با اینکه خورده بود انگار تشخیص میداد باید چیکار کنه

چرا قبل از عقد بهم گفت ولی سنم کم بود نمیدونستم فکر میکردم چون همه چی خوبه و بهم علاقه داره بعدا بخا ...

ببین عزیزم شوهر من از ۱۵ سالگی مشروب میخورد واقعا رفیق باز بود حتی هرشب میخورد ها حتی سال اول زندگیمون هرشب ب رفیق بازی مشروب خوری ولی الان خداروشکر درستش کردم نردیک یک ساله ک دور برش نرفته دیگه نمیخوره میدونم مگه دیگه مهمونی باشه والا نه بستگی ب خودت  داره تو میتونی درستش کنی