2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین واقعا موندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هنوز عقدیم دوبار دیدمش تو این حالت یه بار خیلی خوابش میومد یه بارشم میخندید ولی تو همون دفعه دوم ...

برادر همسر م میخورن در حد کم بهش

بگو فقط تو خونه بخوره پیش خودت بیرون نره اما راحتش بزار اشکال نداره

ببین عزیزم شوهر من از ۱۵ سالگی مشروب میخورد واقعا رفیق باز بود حتی هرشب میخورد ها حتی سال اول زندگیم ...

شوهر منم از نوجوونی رفیق بازی و مشروب رو شروع کرده شما چیکار کردی تغییر کرد 😢😍

خیلی امیدوار شدم پیامتونو دیدم خواهش میکنم راهنماییم کن

دوستاشم مرتب بهش زنگ میزنن

ببخشیدا به نظر تو اشکالی نداره ولی پیش خدا حرامه

نظر شخصیمو گفتم اونم واسه استارتر فکر نمیکنم به شما مربوط باشه شما میتونی نخونی یا دهن شوهرتو بدوزی من در مورد زندگی نظر شما حرفی نزدم لطفا شما هم دخالت نکن

شوهر منم از نوجوونی رفیق بازی و مشروب رو شروع کرده شما چیکار کردی تغییر کرد 😢😍 خیلی امیدوار شدم پ ...

ببین باید بهش بفهمونی ک اون دیگه متاهله و رفیقا فقط برای اینکه جیبشو خالی کنن میخاد تا وقتی با رفیق باشه تو زندگی هیچ پیشرفتی نداره وفردا بچه دار بشین اون بچه هیچ وقت همچین پدریو قبول نمیکنه تو باید بفهمونی رفیقاش صلاحشو نمیخان  شوهرت زیاد خرج میکنه رفیق فقط بند جیب طرفه اگه شوهرت یه شب پول نداشته باشه اگه اسمشو اوردن باید اینارو بهش بفهمونی

عزیزم بله حرامه ولی اینم یه نوع اعتیاده هرکار بدی نزد خدا گناهه ولی این ادما مریضن ادم مریضم باید مد ...

بله حرفهاتون درسته 

همه چی درمان داره

ولی ایشون گفتن که اشکالی نیست یعنی نگفتن که میخوان درمانش کنن یعنی قبولش کردن 

بله حرفهاتون درسته  همه چی درمان داره ولی ایشون گفتن که اشکالی نیست یعنی نگفتن که میخوان درما ...

درسته ولی نمیشه کسی ک مصرف میکنه یهویی بزاره کنار کم کم وقتی کم بخوره دیگه کلا خودش زده میشه و نمیره سمتش باور نمیکنید شوهر من هرشب هرشب مست میومد خونه مقصرشم فقط رفیق بد بود ومن همیشه نفرین میکردم رفیقای بدشو الان هزار بار خدارو شکر میکنم ک حوب شده

این ترک بکن نیست دیدم خیلیا ترک کردن باز تا یه غم وغصه دورهمی دارن میگن حالا یه شبه حالا یه روزه و ر ...

شوهر من زندگی سختی داشته بنظرت اگه من سعی کنم رفیقش باشمو رابطه خودمونو تقویت کنم کمتر سمتش نمیره؟