2777
2789
عنوان

عاقبت من چی میشه ای خدااا😓😓😓

298 بازدید | 32 پست

۲۲بهمن دومین سالگرد عقدمه

از روز اول عقد جنگ و دعوا داشتیم الانم چندماهه خونه مامانمم که جدا شم ، شوهرم هی میگه تغییر کردم ولی تا دو‌روز باهم حرف میزنیم دعواهامون شروع میشه، الانم رفته شکایت سقط جنین کرده مدارکمم برده نتونم ثابت کنم بی گناهم زندگیم گره خورده خدایااااا چکار کنم😓

از طرفی رفته همه چیشو به اسم اینو اون کرده مهریه نده حداقل بهش فشار بیاد توافقی جداشیم

هر روز تهدید میکنه زندگیمو میفروشم میارمت زیر بلیط خودم😐

از طرفی دلش میخواد زندگی کنه از طرفی نه یه قرون خرج میکنه نه خودشو ثابت میکنه

میترسم اصرار کنم یا شرط بذارم بره شکایتشو رضایت بده شک کنه خودم عمدی سقط کردم بدتر لج کنه

حالا موندم چکار کنم ؟؟؟؟؟ حوصله کار اداری و پیگیری اینام ندارم وکیلمم هیچ کاری برام نکرد چه جوری ثابت کنم بی گناهم؟؟؟

چه جوری راضیش کنم جداشیم؟؟؟؟؟؟؟

دیگه هیچ پولی ام ندارم برای وکیل و شکایت

سرکارم نمیتونم برم از ترس شوهرم

خانوادمم بیشتر حمایت عاطفی میکنن تا فکری و مالی

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم  ایشالا خدا مشکلت حل میکنه منم شکست عشقی خوردم خیلی حالم بده

چرا شکست عشقی؟

تو ازدواج شکست بخوری خیلی بده ابرو و خانوادتم درگیر میشن

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
چرا شکست عشقی؟ تو ازدواج شکست بخوری خیلی بده ابرو و خانوادتم درگیر میشن

فکر میکردم عاشقمه ولی بهم تهمت زد و با خوبی رفت به خدا دارم داغون میشم هرکی میبینم هرجا میرم به یادش میوفتم از خدا خواستم نذر کردم از امام ها خواستم ولی هنوز برنگشته

فکر میکردم عاشقمه ولی بهم تهمت زد و با خوبی رفت به خدا دارم داغون میشم هرکی میبینم هرجا میرم به یادش ...

قسمتت نبوده حتما کسی تهمت میزنه دیگه چی‌میخوا‌‌د بشه

چی بگم؟؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
غصه نخور جداشو.. بره بدرک شکایت کنه آخرش که چی تو فقط مهریه رو بزار اجرا 

یه ساله گذاشتم اجرا هیچ خبری نیست

نمیدونی چقدر طول میکشه

الان مهریه میخای؟؟

نه مهریه نمیخوام ، طلاق میخوام ولی اگه نتونم ثابت کنم سقط جنین عمدی نبوده میتونه ازم دیه بگیره 

یعنی قشنگ بدبخت میشم