2777
2789
عنوان

تیروئید چشمی

2800 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی هست مشکل بیرون زدگی چشم داشته باشه؟درمان انجام دادین؟یا جراحی؟

من یک چشمم بیرون زدگی داره خیلی ناجور نیست ولی با اون یکی چشمم فرق کرده...اعتماد به نفسمو از دست دادم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قطعا تیروییدت پرکار هس دوستم داشت رفت بیمارستان ع فان دکتر غدد خوب شد الانم یکم چشمش بیرکن زدگی داشت بخاطر تیروییدش رفته شیراز عمل کنه حتما پیگیرشو 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
عزیزم قطعا تیروییدت پرکار هس دوستم داشت رفت بیمارستان ع فان دکتر غدد خوب شد الانم یکم چشمش بیرکن زدگ ...

اسم دکترشو بهم میگی عزیزم

من کرمانشاه هستم ولی اگر نیاز باشه شیرازم میرم

اسم دکترشو بهم میگی عزیزم من کرمانشاه هستم ولی اگر نیاز باشه شیرازم میرم

عزیزم دوستم رفته شیراز عمل کنه هفته دیگه میاد باشگاه ازش میپرسم ولی میگه حتی بهتر از جراحای تهران بود ولی شما اول دلیل بیرون زدگی چشمتون رو مداوا کنید چون اگه تیرویید داشته باشی که حدس میزنم باشه باید بطور کامل اون رو درمان کنید بعدا بیرون زدگی چشمتون رو مداوا کنید 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
بیرون زدگی چشمش با دارو هیچ تغییری نکرد؟

ن اصلاااا مشخص نیس من دقت کردم متوجه شدم اونم خیلییی نامحسوس بود ولی خوب دوستم چشاش زیباس واقعا حساس بود رو چشمش رفت عمل کنه در کل به نظرم نیازی به عنل نداشت ولی اگه تیرویید باشه خود به خود با دارو درست میشه مگر شدید باشه یا زیادی حساس باشی

چطور من شما رو پیدا کنم تو همین صفحه میشه

عزیزم درخواست بده اسمتو داشته باشم بعدا خودت پیام بده که من شماره دکار رو بدم بهتون البته میگم ی هفته ده روزی طول میکشه تا برگرده چون این هفته قرار بود بره شیراز دیگه